Syma95 Busralacin biz başından beri girdik . Ama saglikocagina gttigimde ilk 3 ay girmeyin demişti bizim zaten nerdeyse 3 ay geçmişti bile 😃
_kizannes5 Busralacin eğer doktor yasak demediyse sen kendini rahat hissediyorsan ilk haftadan beri girebilirsin
Hahhsueoe Busralacin bizde başta girdik canim kanamam oldu sonra 4 aya kadar girmedik korktuk doktoruma sordum artik sakıncası yok dedi tekrar girmeye başladık suan 25 haftalığım bi sorun yok cok sukur😊
Busralacin Syma95 _kizannes5 6ci haftada kanamam oldu fitil verdi 3 4 ay kullan dedi iliskiye grme dedi 3 ay oldu gireblirmiyim dye düşünüyorum
Syma95 Busralacin doktoruna sorma şansın varsa telefonla felan sor istersen canim. Benim başından beri kanama felan hiç olmadığı için sorun olmadı
_kizannes5 Busralacin geçtiyse doktoruna bir sor belki izin veriri benim öyle hiç bir sorun olmadığı için hep girdim şuan 34 haftaliktim hala devam ediyoruz yani
Beklenenmucizem Busralacin vala cnm benim 5m hafta kahverengi kanamam oldi. Fitil kullandım . Doktor dedi düşük riskin yök devam edebilirsin.ama ben yasadigim kayıplar dan sonra korktum girmeye 5. Ayimiza gircz hiç ilişki olmadi
misbebek Bizde başından beri sorunsuzdu basından beri yasak olmadı hatta her gittiğimizde düzenli ilişkiye devam edin diye doktorum söylüyor
Melisahinn Busralacin herhangi bir risk grubuna dahil değilsen eğer 36-40 haftalar hariç öneriyor doktorlar
mervik21 Melisahinn 36 40 haftada neden inemiyor ben 38 haftalık olmak üzereyim hiç böyle bi konudan bahsetmedi doktorum ilk gebeligimde de bahsetmedi
Melisahinn mervik21 bilmiyorum kendi doktorum öyle söyledi bana benim daha 6 haftalık olmasına rağmen
Aygul01 O kişiden kişiye değişiyor. Gebelik durumuna bakar doktor. Kimisine yasak der kimisine su aydan sonra der kimisine 9 ay boyu yasak koyar yani gebelik durumuyla alakalı. Bize yasak koymadi. Hala eskisi gibi devam ediyoruz
AnneOluyorum35 Busralacin üç aydan sonra ama yinede dikkat ederek bana kalsa 9 ay girmezdim çok korkuyodum bebeğe bsey olur diye.Ama erkekler işte