Kdrmira Arkadaslar meraba bisey daniscam yulaf ezmesi muz süt karisimi yapip gunde bir kere tuketiyorum kiloyu korumak adina hani dikkatli beslenmeye calisiyorum gebelik doneminde kullanan varmi hastaneyede gidemiyorum fikirlerinizi alabilirmiyim 7 haftalik hamileyim bu arada
Naren1 Kdrmira bende 6 haftalık onun için diyetisyene gittim canım kafamıza göre bende değil tek sen olsan tamam ama bebeğin gelişimi için liste yazıyor sende kilonu koruyorsun bir kilo verdim bir haftada üstelik makarna manti ekmek hepsi var
rabnaz6822 Kdrmira öyle doyurucu oluyor mu acaba hiç denemedim?2 dilim tahıllı ekmek , haşlanmış yumurta,Bol yeşillik,2 dilim peynir ve 4adet zeytin ,1 t,kaşığı bal ve 1 t.kaşıgı tahin-pekmez,2 adet ceviz yiyorum ve doyuyorum 😁
Kdrmira Naren1 diyetisyene gitmem zor simdilik ama yulafta lif var ya ve uzun sure tok tutuyo dun yaptim yedim aksamda tavuk pilav yedim ekmegi kestim kilom 73 bu arada hani bu sekilde beslenen gebe varmi diye merak ettim kendimi biseyden kısmıyorum yemekleri azalttim biraz
burcu1625 sabah yumurta süt peynir öğlen yoğurt çorba akşam yoğurt salata yeşil sebzeli yemekler meyve olarak günde bir tane muz sebze bazen et oluyor bana böyle uygulanıyor ama benim şekerimde var
Kdrmira rabnaz6822 tadi biraz tuhaf ama baya doyurucu doktoruna danisip denemeni tavsiye ederim bol su ile baya iyi oluyor