Baharuras1321 Kızlar ilk testlerimde kan testlerinde hiçbi sorun yoktu sağlık ocağım değişti tekrar 6 ayımda test yaptılar guatır var demişler çocuğun zekasını etkiler demişler böyle bişy varmı
Tugceonal Baharuras1321 Tiroid gebelik döneminde yükselebiliyor. Benimde normaldi bu ay ki tahlilde yükselmiş doktor dahiliyeye yolladı tiroid ilacına başladı . Mutlaka düzenli kullanmamı, dediğiniz gibi bebeğin zekasına kadar etkileyebilir dedi .
Kader56 Baharuras1321 canm evet var öyle birşey ama ilacı var hergun saatinde düzenli içmem lazım yoksa bebeğin zekası geri okur doğru diyor bende duydum yakinimda oldu bizzat evde ayrı ilacı çantada yedek ilacı vardı kaçırmamaya çalışıyordu
Baharuras1321 Tugceonal kadın Doğuma gittim iki tane tiroit bezi var mış hormonlardaki normal ama Boğaz kısmındaki beyne giden biraz yüksek ama korkulck hiçbişy yok dedi öyle zeka geriliği fln da olmaz dedi dahiliye yönlendirdi oda aynısını söyledi ilaç yazdı 4 hafta sonra gel bakalım tekrar dediler
Sweetmerve Var öyle bişey yüksek olması mı düşük olmasımı ne kötüydü doktorum demişti bende troit ilacı kullanıyorum ömür boyu kullanacağım gebelikte troit önemli ilk bebeğim o yüzden düştü hastaydım