Merhaba kızlar dün bir kaç kere yazmisimdir agrimi var die ve ilk gebeligim fazla girmicem olaya moralim bozuk ve sersem gibiyim geldimde iki santim açıklık ti ve 6 7 gibi gel dedi doktor eve gitim evde sancı çektim sugat yaptım ilik duş sonra ise yürüyüş hiç durmaksizin hastaneye geldik ilerleme olmuş benim ağrılar git gide şiddetlendi yatırdılar sonra 7 gibi yatırıldım 3 te oğlum doğdu ve doğdu dogmasina da bende dokuz doğurdum ama kucağıma vermeden direk yoğun bakımına aldılar göremedin bile evladımı bir saat kontrol altında durcak dediler ve özele sevk etiler ben burda yatıyorum hastanede oğlum orda kuvezde gördüm onu yoğun bakımda bekledim içim içimi yedi ağladım ve hayla da ağlıyorum ıkinamadim o şeyle kaç kere denedim ama yöntem bilmediğim ve ilk hamilelik olduğu için saf dışı kaldım ve nefessiz kalmış oğlum 3 kilo doğdu boyunu duymadım ıkinamadim içim komple diktiler önümü anca geliom kendime ama gözüm yolda hamilelikte enfeksiyon vardı bebeğe geçmiş ve solunum sıkıntısı varmış sigara içtim için size tavsiye dua edin sakinlinizi koruyun cidden evlat kadar önemli birşey yok sigara Y Di oydu buydu içmeyin hamileyken yoksa gözünüz yollarda kalırsınız 🙏 lütfen bize dua edin kokusunu bile bilmiyorum evladımin 😢 Rabbim kimseyi sınamasın evladıyla sağlıcakla kalın dua edin lutfen 🙏

Pamukeller eleştirilmek için değil dua istemek için yazılmış bir gönderi. Zaten pişmanlığını yeterince dile getirmiş bir konuşmaya böyle yaklaşmayalım lütfen. Hicbirimizin mükemmel hamilelik geçirdiğini düşünmüyorum sigara yüzünden olmasa yaptığımız başka hatalar yüzünden aynısı bizim de başımıza gelebilir.

aytii ya bırakın allah askına yazık minicik bir bebek var karnında böyle bi şey yapılır mı ya

Pamukeller kimseyi yargilamak size dusmez siz kendinize bakin! Kadin dua istemis yargilamanizi degil hic sigara icmeyen annelerin bebekleride kuveze girebiliyo saglik sorunlari olabiliyo

Pamukeller yeni doğum yapmış yavrusunu kucağına alamamış kadın üzüntüden yazamamış bile herşeyin farkında iyice üzülüyı senin yaptığın çok mu mantıklı çokmu yararlı hayattaki tek kötü alışkanlık sigara zaten bebeğede sigaradan başka şeyler zarar vermez şu an senin verdiğin zarar daha fazla

Hanife21 canım ıkınamadığın için sıkışmış bunun sigarayla alakası yokki sigara düşük kiloya sebep olmuş olabilir ama enfeksiyonda sende varmış zaten onada yapacak bişey yok inşallah en kısa zamanda götürürsğn bebeğini evine strese girme bebeğinün sana ve sütüne ihtiyacı var

Hanife21 keşke içmeseymişsiniz ama ben çok içmeyen biri olmama rağmen bazen canım deli gibi istiyor o yüzden sizi anlayabiliyorum da. Bunun için kendinizi suçlamayı bırakın bence bir an önce olan olmuş şu an bebeğinizin sizin sütünüze ihtiyacı var ve bu şekilde kendinizi suçlamaya devam ederseniz bebeğiniz sütünden olabilir. Hepimiz hatalar yapıyoruz çamaşır suyu da sigara kadar zararlı mesela ama sağ olsun eşim hicbir konuda yardımcı olmadığı için sürekli solumak zorunda kalıyorum özellikle şu günlerde. Ne diyeyim Allah şifa versin yardımcınız olsun 🙏🏾

Hanife21 Allah yardımcın olsun canım inşaallah tez zamanda bebeğin sağlığına kavuşur sana bişey sormak istiyorum sigarayı ne kadar içiyodun ?

Allah şifasını versin Tabiki orası oyle ama çok üzüldüm minicik bebek 😞