Glsm3553 Kizlar normalde ben devlet hastanesine gidiyordum ama malum corona olayindan sonra o hastanede dogum yapmak sakincali diye dusunuyorum daha cok Kartal Pendik civari iyi bir hastane ve doktor ariyorum yardimci olursanjz sevinirim
Sadriye Glsm3553 ben pendikte medical parka gidiyorum.süreci şeyma araz ile takip ediyoruz en başından beri.çok memnunum.oraya da gelebilirsin 🌸
Funal Fatma60_ rabbim yar ve yardimcinjz olsun hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊
Funal Oflugelin sizde mi o doktora gidiyorsunuz ben normalde devlette yapıcaktım doğumu ama şu durumlardan dolayı doktor arayisindayim bugün randevum var canan hanıma inşallah bende memnun kalırım
SusamTanesi61 Maltepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum. Doğum binası ayrı ve ateşi olan kimse içeri alınmıyor. Pandemi binası ayrı. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Glsm3553 Deleted5544 daha once dogum yapan birisinib tavsiyesi uzerine mu giittibiz yoksa muayeneden memnun kaldiginiz icin mi orasini tercih ettiniz
Deleted5544 Glsm3553 arkadasım gidiyor onun önerisiyle gittim, doğum yapan kimseyle konusmadım ama. muayenelerinden gayet memnunum ☺️