2MinnakAnnesii Seva__sevaaaa Canım bu ilacların kişıye yaptığı etkiye göre değişir.Benim ilk aşilamamda 15 gun kanda bakildı negatif çıktı.17.gün adet oldum. 2.aşılamam tuttu zaten.Bir arkadaşim 16.gun olmuştu.
Ayse0007 Merhaba aşılamadan 15 gün sonra eğer bebek yoksa hemen adet oluyorsun ben 1 aşılama tutmadı 2 tuttu. Art arda denemeyi unutmayın 26 haftalik defnemi bekliyorum rabbim sanada nasip etsin umudunu yitirme
Seva__sevaaaa Ayse0007 maşallah çok güzel 😍😍🙏🙏🙏 bendede bugün 16 cı gün daha adet olmadım 14 cü gün test yapmıştım negativdi
Sevoeco25 Ayse0007 kuzum benim de ikinci aşılamam 11 günüm ve çift çizgi var sen ne zaman öğrendin acaba iğne etkisi ne zaman gecti
Ayse0007 Geç döllenme yaşamış olabilirsin 1 2 gün sonra tekrar yapmanı öneririm direk kan batırırsan daha ii olur♡ ins vardir♡
Seva__sevaaaa Ayse0007 hiçbir sorun yokken olmuyor bikere hamile kalmıştım 1 sene önce baya uğraşla oda pıhtılaşmadan düştü şimdi 1 sene olmayınca denemek istedik aşılama. Bu arada akşam oldu hala adet olmadım 16 cı gün
Ayse0007 Seva__sevaaaa canım yarın sağlık ocağına gidip kan verebilirsin yada özel hastanede direk baktirabilirsin ilk ben sağlık ocağına yaptırdım 153 cıktı sonra doktorum 4 gün sonra tekrar yaptır dedi yukseliyormu kontrol etmek için onuda özelde yaptırdım dayanamadım 853 cikmisti😊
Ayca22 Merhaba bisey sormak istiyorum. Ben 7 martta ilk asilamami yaptirdim. Ama hala adet olmadim evde test yaptim negatif cikti. Boyle olan varmi acaba
Sevdee001 Ayca22 Benim ilk aşılamam 16 Mart’ta oldum. Bilgim yok hiç. Üstte kalsın belki vardır yaşayan birileri canım.
Ayse0007 Ayca22 ayca hanım merhaba geç döllenme olmus olabilir en doğru sonucu kanda alırsınız bence kan testi yaptırın tabi gene siz bilirsiniz benim 15 gün kanı verdim 16 gün çıkmıştı
Ayse0007 Seva__sevaaaa hayırlısı olsun herşeyin bu olmayacağı anlamına gelmiyor rabbim zamanını biliyordur . Dualarım sizinle ins❤