Hamileligimin başından beri hic yürüyüş yapmadim ama evde temizlik cok yaptim esim sadece hamileligim sonunda ilk defa izinliydi cumartesi ve pazar cumartesi ve pazar 2 gun yürüdüğüm kadar hic yürümedim toplam cumartesi 2 saat pazar 3 saat yürüdüm ve gece belim cok ağridi ayni şekilde sanatta gaz sancısı gibi sancim oldu büyük abdestini yaptim peçeteyle kan geldi ama hareket edince sancim gidiyordu evi bir guzel temizledim kahvalti yaptim düş aldim saar sabah 10 baktim sancim devam hast geldim açıklama baktilar 4cm sancim az cikti ve ebe çatal muanesinde kanamam başladığı icin doguma aldi suni sanci verdiler 1 saat hissetmedim 6 cm oldu sonra biraz artırdı ve 8 cm oldu ve ben artık yerlere kapandım dayanamadım cok sancim vardi ve ebe çatala yatırdı acilman ikinman super tam burda ama catalin cok dar cikmiyor dedi karnıma destek verdiler falan en son doktor biraz kesti bir ikinmayla tamam cikti ama kan aktikca canim cok acıdı neyse bebeğimi kucağıma aldim ve duygulandim cok güzeldi gozum hep ondaydi dikerken de iğneyi degil ama ipi çekip sikilastirirken hissettim ve cok acıdı sonra dogumdan sonra ağrı kesici verdiler ve dikişlerim hala oturup kalkarken yürürken ve wc yaparken cok açıyor yaniyor bu arada 2 nisan saat 1 de sanci verdiler 4 de oglum doğdu 41+5 haftalık uzun oldu hakkınızı helal edin allah herkeze saglikla kucagina almayi nasip etsin