Deletedmom191 benim polikover kistlerim vardı doktor ilaç yazdı bende soğan kürünü duymuştum bi arkadaşımdan. İlaçlara normalde karşı biriyimdir mesela ağrı kesiciyi bile ağrıdan ölcek noktaya geldiğimde kullanırım neyse bi yerden yaparken bi yerden yıkıyor bu ilaçlar diye düşünüp kullanmadan önce şu soğan küründen yapim dedim. Arkadaşımın annesinde miyom olduğu için sabah akşam uygulamış o bana o kadar gerekli olmadığı söylendi sadece akşamları ilaç saati gibi bir saat belirledim kendime 2 3 soğanı parçalara bölüp kaynattım sonra kendiliğinden ılımasını bekledim ılık halini bardağa koyup içtim ki bu kısmı çok önemli ılırken üstüne kapağını örtüp bi nevi kendi kendine demlenmesini sağlamak gerek . Bunu 15 gün her akşam aynı saatte düzenli bi şekilde içtim sonra ultrasona gittim doktorum hiçbişeyimin olmadığını söyledi kistlerim yok olmuştu doktora kürden bahsettim fakat pek sıcak bakmadı çünkü doktorlar alternatif tıpı makul görmüyorlar. Sana tavsiyem durumuna göre araştırma yapıp kullanman. Onun dışında mükemmel bir toksit atıcı madde her lavaboda idrarımın çok koyu olduğunu ve mikrobu attığımı bizzat hissetmişimdir uygulama sırasında