3MelekAnnesiiii Merhaba canlar bi sorum varr.. 16+3 üm. Ve arada oturdugum zaman karnimda bicak saplanir gibi agri oluyo saniyelik sonra geri gidio sanki birisi parmagiyla karnimi icine yitio. Bilen varmi nedir bu aci verio ama bayaa
Oykukilinc 3MelekAnnesiiii bende 15+4um aynı ağrılar var bazen belime de vuruyor şimdiden sırt ağrılarım da başladı bol bol dinleniyorum
Yasemin00 3MelekAnnesiiii ,yani genelde kanama varsa korkmalı diye,söylüyolar ama,yoksa, sıkıntı yok diyolar bende yerlesme kanaması oldu ama çok şükür uzun sürmedi
mervik21 bebek yerleşmesi 5. 6. haftada olur rahim genişlediği için batma tarzı ağrılar olabilir kanama yoksa sıkıntı yoktur
3MelekAnnesiiii sonsuzadek bugun ceyrandada kaldim temizlik yaptim havayi guzel gorunce biz kadinlar durmuyoruz malesef..😬
3MelekAnnesiiii Oykukilinc benimde kalcam ve belim cok agrio ayaklarimda simdiden sisti yuruyus de yapamiorum sokaga cikma yasagi ilan edildi yasadigim.ulkede. sansimiz yokmus bu gebelikte yuruyemicemm😔😔
3MelekAnnesiiii Yasemin00 cok sukur kanamam yok ozaman ya rahim buyumesi yada bebek yerlesmesi halbuki.ikinci hamileligim hatirlamam lazim ama 6 sene onceydi o😂😂 hafizam pek iyi degil sanirim
Yasemin00 3MelekAnnesiiii Dogrudur benimde 3 hamileligim 12 yıl sonra oldu bende netten araştırıyorum genelde aklıma bişiy takıldımı yada kontrollerime gittigimde nirde Dr uma soruyorum.
3MelekAnnesiiii Yasemin00 insan bazi seyleri hatirlamak istemezmis.. mesela ben dogumi hatirlamak istemiorum gun gectikce doguma yaklasioruz ve ben korkudan öluyorum yine ayni acilarrrr allahim kolay dogum nasip etsin butun hamile kadinlara