Serpil02 Kızlar 24+4 um erken doğum riskim var ve bebeğim bazen bikini tüylenme bölgesinde bazende göbek deliği çevresinde ve kasikta oynuyor sizinde bu kadar asagdami ne zaman yukarı çıkıcak bilmiyorum
Fatma29 Serpil02 çocuk çok fazla dönüyor mesela yarim saat önce göbek deligimin oralardaysa sonrasında kasıklarimdan vuruyor döner daha inşallah
Btyas34 Serpil02 canım pazartesi doktora gittim makat gelişti ayrıntılı için doktor başka doktora yönlendirdi salı günü başka doktora gittim yüzüstü olduğu için oda bakamadı çarşamba gittim normal pozisyonu almıştı 23+2 haftalık gebeliğim
Damlacik88 Serpil02 benimde öyle bir orda bir orda geziniyorşar henüz:) doktor bana aşağıda demedi hatta uZaklığı vs için çok ii demişti
Berrin_94 Fatma29 benim 17 haftalık akşamdan beri geçmeyen kasik ağrım var bebek hareketimidir yani acile gittim şükür bişey yok dedi ama niye böyle olduğunu anlamadım
Elif6161 Serpil02 34 + 1 im hissettgimden beri hep aşagıda oglum kasıklarımda erken dogum riskimde var aylardır Biraz daha bekleri inşallah sıpa durmuyo🥰
Elif6161 Serpil02 görceksin canım emin ol 🥰 bende burda görünce bu haftadakileri yazardım bende görebilcekmiyim diye bak gördüm sende görüceksin 🥰