Sonunda bizimde dogum hikayemizi buraya yazmak nasip oldu cok sukur ki zor bi hamilelik sureci gecirdim 9 ay boyunca bulanti kusma yanma yasadim 7.aya kadar hersey normal gidiyordu 7 ayda yasadigimiz 6.8 lik depremden sonra pskolojim alt ust oldu herki bi artci deprem oldugunda benim elim ayagim bosaliyordu donup kaliyordum en son muayanelrmiz 3 gunde bir gidiyorduk 37 de yapilan cati muayanesinde 1cm santim acikligim vardi ama sanci cok hafif sancilarim vardi bebegim yukaridaydi boynunda 1 tane kordonu vardi dr riskli gorup sezaryana yonlendirdi malum bide virusden sonra nolacigimiz belli degil bende 3 gun daha beklemek istedim en son 38+3de yine olan artci depremle ben yine elim kolum bosaldi cok korkmustum saabah kontrolumz vardi o gece sancialrim oluyordu ama dayanilmayacak gibi degildi sabah muayabeye gittigimizde nstye girdim nst de bebek cok hareketli degildi dr incelediginde cokda iyi degil demisti tatli bisey yiyip tekrar nstye girmistim ama bebek harektlri yine yavasdi dr bi muayne edelim dedi sonra bebegin suyunu bulanik oldugunu kakasini yapmis olabilecegini soyledi bi serum takalim olmazsa bugun sezaryan yapalim dedi drum sonra bide cati muaynede bakalim baktiginda 3 cm acikligim vardi hic bi esyam yok eve gidip esyalarimi alayim dedim nstm kotu old.icin dr izin vermemsti hemen yatisim yapildi sekerli su serum yapildi nstdr bebegim oynamaya baslayinca tekrar ebe cagrildi altan muayne edildi acikligim 4 cm olmustu dr nstm bozulmadikca normal yapalim ama eger bozulrsa hemen sezeryana alrz dedi sancilar gelmeye baslamisti ama dayanilmayacak gibi degildi her saat acikligima bakiliyordu ama herki altan bakilinca canim yaniyordu sonunda 6 cm old.suyumu patlatmaya gelindi suyum patlatildiktan sonra sancilar cok siklikla dayanilmayack hale geldi sancilar geliyor yerimde duramiyordum merdiven inip cikiyorum pilates yapiyorum sabahtan gittigim icin bitkinim sanci geldiginde dayanamyrm dogamayacagim dusunmeye basladim klozete gidip otrnca az da olsa rahatlik geliyordu merdiven cikip inmeye calisiyordum ama sanci geldginde kendimi yerlere atiyordum sonunda 8 cm olunca tuvaletimi yapma hissi geldi dr um dogumhaneye gidiyoruz diyince daha korkmaya basladim korku bi taraftan sanci bi taraftn artik ne zaman biteck diye dusunurken dr um nasil ikinmam gerektigini soyledi bense tuvaletim geliyor altima kacrcam dedim dr onuda yap gelsin dedi sanci da vurunca artik dogayimda kurtulayim dedim ikinmaya basladim dogumhaneye inerkn merdivnde ikinmaya baslamistim dogumhaneye alindim 3 sefer yatagi tutarak ikindim tekrar siddetli tuvaletimi yapma hissi geliyordu bense cikartayimda nasil olursa olsun demeye baslamistim drum catiya gec dedi gectim nefesini tut tuvaletini yapar gibi yap dedi bacaklrmi demire yaslayip nefesimi tutup ikinmaya basladm bi kac ikinmadan sonra dr cok guzl bebegin sacini gordum diyince cesaret alip daha cok itmeye basladim 3 4 sefer ikindiktan sonra guzel prensesim akip geldi o dk ki duyguyu tarif edilmiyor bebegimi aldilar karnima koydular kordonunj kesip hazirlamaya basladilar o sirada bebegin esi cikarilmaya calisiyordu esinin cikmasi biraz acitiyor esi ciktiktan sonra rahatlama hissi geldi dikislerim yapildi bebegimi hazirlayip kucagma veridli kizimla beraber dogumhaneden ciktik cok sukurki Rabbime saglicakla kucagima aldim bi haftalik olduk bile kizimi gorunce tum agrilarimi unuttum bile ♥️Rabbim herkeze saglicakla kucagina almayi nasip etsin insAllah🤲😍