Cansummm SerpilKaya elimden geldiğince gönderirsen yardımcı olurum benim de bugün çıktı çünkü doktorumla telefonda görüştüm
SerpilKaya Cansummm nasıl resim gönderiyorum canım sana ben daha dün kayıt oldum bu foruma pek bi bilgim yok o yüzden
Cansummm SerpilKaya gözlü resim yolla yazıyorsun Google a resmî yüklüyorsun sonra link çıkıyor onu kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun eğer yapamazsan değerleri yazarın 1/1200 yada 1/40000 gibi değerler olacak onları
Cansummm SerpilKaya değerlerini yazın orada down risk 1:……. yazar trisomy 13-18 1:……. yazar Ense kalınlığı NT olarak geçer onu yazın
Cansummm Değerlerini yazsan grafikte okuduğun herşeyi. Yada tekrar dene hızlı resim yükle diyorsun en üsttekine tıkla resmî yükle hemen altında çıkan https yazan link gibi yazıyo kopyala sayfaya yapıştır
Cansummm SerpilKaya sıkıntı gözükmüyor canım 10.000 de 1 kişi de demek oluyor sonucun bu da gayet iyi bir değer endişe edilecek bir sonuç değil
Cansummm SerpilKaya ilk gebeliğimde evet canım aynı bu şekildeydi değerlerim ne eksik ne fazla hiçbir sorun yaşamadık hatta 3 lü ve 4 lüyü bile istememişti doktorum
Cansummm SerpilKaya rica ederim ne demek sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah🙏🏻güzel bir şekilde uyu bu gece iyi geceler🥰🥰