Zeynep_97 Kızlar benim aileden genetik olarak ayaklarımda varisler var 29+1 im ve son iki haftadır geceleri çook şiddetli kramp giriyor ayaklarıma ama varis çorabı çok rahatsız ediyor beni rahatlatacak başka bir öneriniz var mı
mlkeengn Zeynep_97 keşke benim de ayaklarımda olsa bende bikini bölgesinde oluştu o daha zor 🙈 Çareside yokmuş bunların
Zeyz Zeynep_97 bnmde öyleydi geceleri sürekli kramp giriyidu agliyordm doktorm bana megvit diye bi toz verdi magnezyum suya karistirp iciyirm cok şükür kurtuldm 1 gun icmesem gece yine kramp giriyo o yüzden düzenli kullanyrm doktorunuzla konusun mutlaka ilaç verir sizede
Glcnazz10 Zeynep_97 bende aynıyım benimde sol bacakta mafediyor beni üzerlik tohumu iyi diye duydum youtubede hep kürleri var şu ortalk düzelse gidip alacam deneyecem dogumdan sonra daha beter beni mafedio
Skarakas Zeynep_97 aninda tabiki gecmeyecektir ama zamanla seni rahatlatir. Ödem olusumunuda engeller ama doktoruna bi danışmanı öneririm. Uygun görürse basla derse deneyebilirsin. 🤗