Dygu-35 Cansummm hııı anladım ben de dörtlüde öyle çıkınca o testten yaptırdım 10-15 gün içinde çıkıyo çok sıkıntılı bi süreç.. zaman geçmiyor
Cansummm Dygu-35 evet yaa nasıl geçer ki 10-15 gün insanın aklı çıkıyor kötü bir sonuç gelecek diye 😔Allahım sağlık versin evlatlarımıza
Cansummm Zynp01 aynen fetal DNA sizin ikiliniz güzel çıkmış maşallah belki yoktur bir sıkıntı ama doktorum tedbiri elden bırakmayalım dedi hayırlısı Allahtan
melindam Dygu-35 Banada 4lü Önermedi Hatta 3lüde Önermedi 2li Temiz Çıkmıştı. Detaylıdada Sıkıntı Çıkmadı Herşey Gayet İyiydi.Ben 2liden Önce Nifty Düşünmüştüm Ancak. sonra vazgeçtim
Zynp01 Dygu-35 bnde şaşırdım canım arkadaşlarımında iyi çıktı doktor istemedi özel hastane mi acaba test parası için mi yaptı yoksa gerçekten sorun mu gördü sorun görseydi ikili güzel demezdi
Dygu-35 Zynp01 özel poliklinikte bilmiyorum valla kafam çok karışık.. kuzenim de benden 3 hafta önde hamile biz hep birbirimizi takip ediyoruz bilgilerimizi paslaşıyoruz ondan da istemedi benden isteyince çok şaşırdık bizde ikimizinde aynıydı ikili sonucu 🤔
Dygu-35 Zynp01 o doktoru değiştirdik şimdi başka bi doktora gitmeye başladık ve fetal DNA yı yeni doktorda yaptırdık.
Ebe4343 Dygu-35 ikili taramamda down sendromu yüksek geldi o yüzden yaptırdım 1:194 tü.nifty testi yaptırdım ondada yüksek risk çıktı geçen hafta perşembe amniyosentez yaptırdım sonucumu bekliyorum 😞😞