3 gün önce spinal sezeryan ile doğum yaptım. Çok korkarak geçirdim 9 ayı. Doğum yapmak benim için çok çok kötü birseydi. Neyse uzatmak istemiyorum anestesiz bende etki etmedi 4 kere denediler en sonunda komple uyutmak istediler kabul etmedim bidaha denediler daha uzun bir kabloyla. O işlem çok ağrılı oldu yani ağrılı derken elektrik çarpar gibi bir his oluyor. Sonrasında ağrı acı hissetmedim ama bütün çekişmeleri hissediyorsunuz ona göre tercih edin😃 anestezi uzmanı elimi hiç bırakmadı hep sohbet ettik o yüzden çok paniklemedim bebek çıktıktan sonra sağa sola baktım hep önüme bakmadım çünkü duman çıkıyordu karnımdan 🙈🙈 Ve çok çok soğuk bir ortam heryerim öyle titredi ki anlatamam odama çıktıktan sonra bile saatlerce titredim. Uyuşukluk geçtikten sonra çok çok acı cektim hele ki hemşire karnıma bastırdı pis kan çıksın diye. Ölüyorum sandım. İlk ayağa kalkma , ilk idrar çıkarma. Çok zordu benim için. Ağlayamıyordum bile acımdan çünkü oda acıtıyordu. Benim canım çok az belki onla da bir alakası vardır yani bünyeden bünyeye değişir. Basım ve belim ağrımasın diye uyuşukluğum geçene kadar belki 10 bardak acı kahve ve su içtim. Çise bile kalkamadım hep altıma işedim bilerek. Yatak battı hep temizlediler. Allahtan depend vardı. Bugün ikinci paketi aldık çok.çok aşırı tavsiye ediyorum. Tam taburcu olduk çıkarken oğlumun kanında enfeksiyon çıktığini söylediler yoğun bakıma aldılar 😭 onsuz geldik eve çok üzgünüm inşallah bir an önce geçer iyileşir yanıma gelir. Ben doğurduysam herkes doğurur. Herkese iyi doğumlar . 😊🙏🏼