gizembas Bu haftalarda olup da mide bulantısı yaşayan var mı kızlar çok tuhafım başımda da bi ağırlık var sanki günlerdir uyumuyormuş gibi 😔
Ecmel19 gizembas bende aynı şekilde hissediyorum ya migde yanmam var benim ve aşırı derecede yorgunluk uyku hissi bide sancım oldu bugün biraz kasılmamla korkmuyor değilim 😞🤲
-Susam- gizembas aynen bende öyle sanki çok iş yapmış gibi yorgunluk okuyo sanırım doğumun yaklaşmasına dolayı
Gizemayse gizembas ay ben beenn post açtım hatta 4-5 gündür sürekli öğürme isteği geliyor midem fena bulanıyor doktoruma söyledim bizimle ilgili bir durum değil dedi anlamadım 🤷♀️
mihrinazsumbul gizembas bnde de var mide bulantısı baş bacak ağrıları iki gün önceye kadar iştahsızlık da vardı şimdi biraz daha iyiym
Gizemayse gizembas sanmıyorum canım ya hepimiz de aynı etkiyi göstermez etkilemiş olsa bile. Burda post açtığımda doğumun yaklaştığının habercisi dedi bir kaç kişi. Ben gebelik zehirlenmesi sandım hatta korktum
gizembas ozlem_sngl benimkisi sabah akşam farketmiyor sanki hiç yemek yememiş gibi açlık bulantısına benzer bi durum
Ecmel19 gizembas vallahi aynen ya korkar olduk artık ya 37+2 yim 36 da çatı muayenem vardı doktor 38 de gel dedi yani kontrole bile gidemez olduk ya nerdeyse evde dogurmak istiyorum tevekkül etmek en güzeli tedbir bizden takdir Allahtan🤲 Dua edelim bol bol