Ehnr Kızlar 2 gün önce öksürük ve göğüs hiriltisi şikayetiyle hastaneye gittim crp ve hemogram bakıldı bakteri kaynaklı dedi bana klamoks diye bir antibiyotik verdi yolladı öksürüğüm devam ediyor ateşim yok bu şekilde kan tahliliyle belli oluyor mu??
Deletedmom124 Ehnr antibiyotiği kullanın bende kullandım geçmiyor uzun sürüyor aksi taktirde ben ekstra buhar verdi öksürük suurubu vermişti doktorum
Babies16 Ehnr crp yuksekse enfeksiyon var diye antibiotk vermistir. Zaten genel olarak filmde cekse siminti varsa antibiotk verecekti.dogal yontemlerde deneyin ekstra olarak oksurugunze
tambirminnos Ehnr hemogramda wbc yüksek oldugundada enfeksiyon oluyor ama gebelikte fizyolojik olarak zaten wbc biraz daha yuksek çıkıyor antibiyotikte kullanmaya basladıktan 2 gun sonra etki etmeye başlar zaten devam edin eger sikayetlerinizde azalma olmazsa tekrar gidersiniz gecmis olsun
Ehnr Babies16 crp normaldi hiç sıkıntı yok kan sonuçlarımda benim anlamadığım cep ve hemogram testiyle korona olmadığımı nasıl anlıyor
Deletedmom124 Ehnr alakasi varmı? Bilemem canım bende de bakmıştı bende bir sorun yoktu yine antibiyotik kullandım sağlıkçı değilim bir bilgim yok açıkçası doğal yolla bir türlü geciremedim normalde geçen bu defa geçmedi
Deletedmom124 Ehnr 9 Mart’ta gittim geçmedi 13 Mart’ta gittim tekrar gecmeyince 16 Mart’ta 4 5 doktora göründüm oldum ama 15 gün rahat çektim Allah yaşatmasın kimseye gecem gündüzüm kaymisti böyle öksürük yok kesmedi gece gündüz afedersin istifra da eklendi çok zordu bir daha yasamam inşallah aynısını
Deletedmom124 Ehnr birşey yoktur Allah’ın izni ile evham yapmayın gececk ye işte zamanı var siz yine de aksatmayin tedavinizi geçip gitsin bir an önce insallah