ebrucetin İdrar enfeksiyonu için bu yöntemi yapıp sonuç alan varmı bebeğe zararı olmaz değilmi dışarıdan genital bölgeyi sirkeli su iLe yıkasam zararı olurmu ? 😒😒
Merve_kucuk ebrucetin Banada arkadaşım dedi. Faydasını gördüm sende yap dedi ama bugünde haberlerde elleri sirkeli su ile yıkamak tahriş ediyor dedi. O yüzden vazgeçtim geri
Deletedmom138 ebrucetin sulandırmadan direkt sirkeyle yaparsan tahriş eder, ben bekarlığımdan beri yapıyorum
Deletedmom124 ebrucetin canım çok yakıyor vajinayı ben faydasını görmedim açıkçası kısa süreliğine kaşıntıyı rahatlatıp tekrar başlatıyor
Deletedmom317 ebrucetin sirkenin bebeğe nasıl zararı olsunki salatalara da katarız biz. Bendede enfeksiyon yükseldi suya karıstırıp taharetleniyorum
ebrucetin Deletedmom138 sulandırıyorum peki faydasını görüyor musun hala yapıyor musun hamilemisin bi zararı olmaz değil mi ?
Nick O bolgeye farkli bisey sürmemek gerekiyor çünkü doğal yapısını bozuyor. Sirkede sonucta asitli yani bence zararli
Deletedmom138 ebrucetin hamileyim bir zararı yok dıştan taharetlen vajina ağzına kaçırma kuzum ve evet mantarım için kullandım faydasını gördüm
Sahinftma ebrucetin doktorum mantar için 1 ölçü elma sirkesi 3 ölçü su karıştır dedi bu şekilde bir deneyin isterseniz ikiz hamileyim zararlı olsa önermezdi
Aysegul33 ebrucetin canim ben ne zaman kaşinti akınti hissetsem dogal sirkeye su karistiriyorm her lavaboya gittigimde taharetlenip guzel kuruluyorm ve ilerlemeden atlatiyorm cok sukur
Ask_H ebrucetin arkadaşıma doktoru söylemişti elma sirkesi ile yıka özel bölgeni diye enfeksiyonu çok oluyordu… Bende arada kullandım bir sıkıntı olmadı ama direk elma sirkesi olmasın mutlaka su ile karıştır 😉
Canacan Banada doktorum önerdi 1 Lt suya 1 çay bardağı sirke koy onu kullan lavabo ihtiyacında dedi ben zararını görmedim