Aysegulccc Akıntı yaşayanlar var mı? Ben çok fazla yaşıyorum. Geçen doktora gittiğimde fitil verdi kullandım ama faydasını görmedim çok aşırı oluyor.. şimdi az önce yaşadığım için de yazayım. Afedersiniz ama WC ye gittim idrar için akıyordu ama bu sefer resmen sümük gibi (normalde de öyle) ama (mideniz bulanmasın🙊) sümük gibi böyle sapsarı ama akmadı asıldı falan ay korktum! Kusura bakmayın bunu yazdığım için. Ama merak ediyorum nedir? Yaşayanları buraya alalım…🥺🐣
poyrazsmom_ Aysegulccc benimde sarı ve kokulu akıntım oluyor doktora gittim bana da fitil verdi donaxyl diye kullandım ama hala geçen bişey yok idrar kültürü falan verdim onlarda temiz çıktı hala da devam bakalım 31+5 im bende 😂
Burcu16 Aysegulccc en başından beri var enfeksiyonm aksine hep ilerledi 34. Haftadayım günde 3-4 iç çamaşırı değişiyorum diyebilirm suyum geldi sanıyorum ama yok dediginden çok şey yazdı geçmedi acaba bebeklerimiz etkilenirmi sizinde haftanız ileri
Aysegulccc DenizFerhat 35 haftalık oluyorum yarın. Hayır enfeksiyon falan bi şey demedi. Sadece akıntım var sarımsı dedim fitil uygun gördü…
DenizFerhat Hımm anladım canım aynısı bndede var ama şeffaf ve parlak bi akıntı 40+0 ız şu an doğum yakınlaştığı için böyle bnmki ama seni yanlış bilgilndrmk istemem 🤗🤗 inşallah şifa bulursn
Yesmckmk Benimde şeffaf su gibi akıntım çoktu bi fitil verdi işe yaramadı o sıra kendi doktoruma gidememiştim dün kontrolüm vardı özelde soguk aldım sanırım akıntım sarıya döndü dedim bi sorun çıkmadı bi fitil verdi hemen düzeltti o dün koydum bu gün sarı akıntım yok
incikinannesi Kızlar benimde sarı ve süt kesiği gibi akıntım var 12 haftalığız henüz, daha önce idrar kültürü verdim ilaç yazmadı bol su iç geçer dedi. Sanırım enfeksiyon çok değildi. Benimle aynı durumu yaşayan varmı neden oluyor merak ediyorum doğrusu?
Yesmckmk incikinannesi benim de öyleydi işte bende de enfeksiyon çıkmadı ama saolsun dün bi fitil kullandım o direk kesti bu gün normal ve akıntım azaldı
incikinannesi Yesmckmk Anladım canım virüs yüzünden hastaneye gitmeye korkuyorum ikili testin sonucunuda telefon ederek öğrendim olmadı doktoruma sorayım yine teşekkür ederim 🌸🌹
Deleted5544 Yesmckmk bende donaxyl kullandım geçmedi, bu çok etkili. bunu kullandığımdan beri rahat ettim
Yesmckmk Deleted5544 evet aynı şekilde bana da oldu bu fitil 2 tane zaten dün birini kullandım direk geçirdi valla 🙈😄