_vesileaksoy Melisa9611 evet canım genelde 28 den sonra dönüyorlar zaten benim kız da 29 da dönmüştü .
Anne71 Benimki 22 den beri doğum pozisyonunda👼 bu hatalarda yerleri geniş olduğu için döner dedi doktor
gulcingulcin Benim doktorum nasıl bir pozisyonda olduğu ile ilgili hiç bilgi vermedi ben de ultrasonda gördüğüm kadarı ile anlamadım nasıl oluyor ki nasıl anlıyorsunuz 🤷♀️
Dygggkcr gulcingulcin doktor söylüyor canım ultrasonda bakarken neresi olduğunu anlarsan cihazı tuttuğu yere göre de anlayabilirsin baş çevresini ölçmek için kasıklara tutuyo mesela baş aşağı pozisyondaysa eğer
Elif578 Melisa9611 benimki 26 dan beri dönük Rahim ağzın uzunluğu normal olduğu sürece bi sorun yok canım 35+5 oldum 👍
Selen01 Melisa9611 benimde 28 den beri doğum pozisyonunda şuan 36. Haftadayız. Bu olması gereken bi durum aksine iyi birşey yani
Meliketrkmn Rahim ağzımda dikiş var 24.haftada baş gelişti hemen içerden açılma yaptı hemen ciğer geliştirici falan vurdular ama döndü geri sürekli dönüyo zaten şuan 29 haftalığız zaten 28 sen sonra baş geliş olması normalmiş.