Ebrumercnn Merhaba guzel anneler ve anne adayları 🎉 Bebek olması için 41 yasin i Şerif okutuyorum bana yardımcı olmak isteyen allah rızası icin okuyabilir mi 😍 Şimdiden çok teşekkür ederim okumak isteyenler yorum yazarsa çok sevinirim 🎉
Esmaal Ebrumercnn bende okurum bi tane.inşallah rabbim gönlüne göre hayırlısını verir.benim gibi ikiz bebişlerin olur 🤗🤗
Ebrumercnn Esmaal HandanKiliaslanAkubuk Hatice16 Elif5305 seray_35 Ayseguldnzmstk Kadercevdet senaozkaymak Mzeynepp azralice Hepinize teker teker çok teşekkür ederimm allah razı olsun 😍
Lokumum Ebrumercnn kaldı mi canım varsa bende okurum Allah en kisaaa zmaandaa nasip etsin insallahhhhh
Temmuz Ebrumercnn Rabbim kabul etsin inşallahgönlüne göre olsun Salatı Tefriciye 4444 kere okumanı tavsiye ederim çok kuvvetli. Gerçekten tesirini gördüm Allahın izniyle annem bana okuduktan sonra hamile kaldım halam kızına sedef hast için okudu geçti yani ne zaman okusak iyi geldi böyle bir çok konuda. Tabiki her şey Allah'ın izni ve takdiri olmuyosa da hayır vardır diyip dua etmekten vazgeçmeyeceğiz. O dualar illa ki önümüze bir şekilde gelecektir