Bsrlmnemr Kızlar 15+2 haftalık hamileyim. 2 3 gündür belimin ortasında bi ağrı var kuyruk sokumunda.. Sırtımdan iniyor ara ara :( 2 3 gün önce stres yapmıştım bir ara o zamandan beri oldu galiba.. Yaşayan var mı?
Elif04 Bsrlmnemr canım bende aynı derteyim 2 gündür daha çok ağrım var ayağa kalkıp yürüyemiyorum burada durayım belki önerisi olanlar olacak
Wonderanne Bsrlmnemr oluyor o ağrılar normal rahim hızla büyümeye başladığı için o haftalarda biraz ağrı yapıyor merak etme
Rabiatrr Bende 15+2 yim benim de belimde çok ağrı var bazen eğilemiyorum bile çok oturunca oluyo benim
demet0146 ben şuan 28 hafyalık hamileyim ve hamile kaldım aydan beri agrıyor normal dikkat edin uattın sag sol yatkn sort üstü agrıyo sa
Bsrlmnemr demet0146 sırt üstü yatmayı yasakladı canım doktor bana 5. Haftadan itibaren sağ ya da sol a yatıyorum…
Buluttt123 Bende 29 haftaligim inanın bi kaç gündür ağrıdan uyuyamiyorm yemek yapamıyorum eğilip kalkamıyorum doktorumu aradim normal diyor karin on tarafa baskı yaptığı içinmiş. Ama dayanamıyorum
Bsrlmnemr Wonderanne arasam gelmen lazım diyecek ben de ondan muane gününü bekliyorum. Ama içim içimi yedi
Wonderanne Bsrlmnemr normal normal endişe etme 4.ayda karın bir anda büyüyor rahmin hacmi artıyor karın öne çektiği için bel geriliyor o yüzden