MeryemS Merhabalar, Temmuz sonu yada Ağustos başı Doğum olacak bebek için hastane çantasında ne olmalı sıcak olacağı için ne koysam bilemedim. Bir de Bebek için kıyafet olarak neler alınmalı adetli olarak, Neler gerekli olabilir? Yardımcı olabilir misiniz 🙄
drn5410 MeryemS benimde temmuz sonu doğumum nasipse ama daha doğru düzgün bir şey yapmadık 😅 ramazandan sonra düşünüyoruz hem şu virüs olayları azalır belki 🤷♂️ çanta için de erken değil mi 😅
brcaky Zıbın aldım uzun ve ince kollu, yine ince tulum aldım, henüz 1 tane 10 lu hastane çıkışım var müslin aldım 3 adet. Alışverş yapcaktım ama şu durumlardan çıkamadım evden internetten artık sezon ürünlerini alcam
MeryemS drn5410 Bende Ramazan’dan sonra alacağım herşeyi ama evde olunca malum ☺️ Şimdiden araştırıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum. 🌸
brcaky MeryemS sayıyla almadım zaten daha alırım diye ama 10 ar adet aldım tulumuda 2 tane aldım. Ölçüleri 0-3 ay aldım ama tulum alacaksanız 3-6da alın bez olacağı için Büydükçe bebekler, hemen küçülüyomuş enden ve boydan