Aysun3 40+0 doktorum sezeryan mi suni sanci mi sen sec dedi yarin sabah suni sanci ile dogumu baslaticaz önerileriniz var mi
hunilimom Aysun3 merhaba hiç açıklığın felan varmı zaten hemen sancıların başlamıyor yavaş yavaş geliyor boo bol hareket et çömel ağrıların siddetlenince duşa girersin beline masaj yaptır şancı zamanı çok iyi geliyor bende suni ile 41.haftada dogurdum
Yelz_91 Aysun3 sıcak duş , hurma , çömelme hareketi , yer siliyormuş gibi öne doğru eğilmek , merdiven inip çıkmak
Aysun3 hunilimom hiç acilmam yok hamile fitigi olusmuş normel istoyorum bebis gottikce büyüyor 4.300 olmus birde virusden dolayi beklemek istemiyorum doktorum sezeryan diyor çevre baskısı korkutmasi ile suni sanci istedim
Aysun3 Yelz_91 hurma iki gundir basladim az az yiyorum cok az yürüyebiliyorum beldeki sıkıntıdan hareket yapamiyorum
hunilimom Aysun3 bence doktorun dinle canım bebegin kilosunda fazlaymış hiç açıklıkla zor olur siz daha iyi bilirsiniz tabi
Yelz_91 Aysun3 o zaman dizlerinizin üzerinde durun ve elinzi yere koyun bedeninizle ileri doğrunuzanıp bekleyin