Berilay Kaç haftalıkken çantanız beşin kıyafwtlerini yıkayıp ütüledini kız cocukları daha mı erken geliyo ? 32 haftalığım sizce daha erken mi yıkamak için
DenizEliz Berilay 27 de yıkadım 28 de ütüleyip yerleştirdim dolabına hastane çantamızıda hazırladık bekliyoruz kafamız rahat bi şekilde iyiki yapmışım şuan günlük işlerimi yapmaya bile mecalim yok heryerim dökülüyor 😂 31 haftalık olucaz bu gece😬👍🏻
Akurt Berilay yika canim erken degil bizim daha odamiz gelmedi ama ben yikadim.utuledim hurcladim hazir duruyo. 1 haftaya da cantasini hazirlicam hazir dursun nolur nolmaz.
Berilay Akurt ben kıyamak istiyorum ama cok acelecisin bu ne acelecelik herşeyin zamanı var diyolar . Şampuanını deterjanını alıyım diyorum ne bu acele diyolar hemen küveni falan yok daha onları alalım diyorum kayınvalidem acele ediyosunuz doğumcada alınır şu bu diyolar ve eşimde onların yüzünden hiç birşey almıyor ve kafayı yicem .
SedaveSusam Berilay 32 de yıkadım ütüledim canım daha doğrusu annem yaptı ama ben onu izlerken yoruldum😂😂
89Kbr 32+5’im🥰🥰 Birden yıkarsam çok yığılır diye önce hastaneye gidecekleri yıkadım dün akşam kurumasını bekliyorum,geri kalanları da ay ay ayırdım müsait ve ruh halim uygun oldukça yıkar kurutur ütülerim inşalla🤪
hunilimom Berilay 32 de başladım yıkaması ütülemese yerleşmesi 2 haftayı buldu 34 veya 35 de tamamen bitmişti çantam bence zamanı havalarda anca kurur ütülemedi felan da zor
Akurt Berilay ben yaparken kimseye sormadım canim yikadim utüledim kimseden fikir almadim bosver sende oyle yap. Allah nasip ederse dogumdan sonra 3 ay yeticek kadar eşyasi bezi ıslak mendili var 3 ay hiç harcama yapmayip kendimizi toparlamayi dusunuyoruz sizde oyle soyleyebilirsiniz esinize esinizin ailesine
Isgnzhr Berilay ben de 31 haftaligim yikadim son ayimda agirlasirim yapamam diye yaptim kaldirdim simdiden
Bng Konu başlığına uygun değil ama sormak istedim Haftadayım.erken Doğum riskim var gibi.daha hiçbir şeyim hazır değil.bebek kıayfetlerine yumuşatıcı kullanıyor musunuz?şu ara alışveriş yapamıyorum malum.allah tan bir dranül sabun almışım
89Kbr Bng kokularını çok sevmeme rağmen bebek için kullanmadım kullanmayacağım hatta doğduktan sonra bizlerin kıyafetinde bile kullanmayı düşünmüyorum;kanserojen diyolar birçok şey diyolar o yüzden uzak duracağım.
Dilanburak Berilay ben geç başladım 37 haftalıkken yaptım çantasını falan da beşiğimizde ozaman açtık
_HB_ Berilay 32 falandı heralde.. cunku ilk doğum erken olmustu 32 haftalık.. suan 37 haftadayım kafam raaad 😂
Damlamina 31 haftaligiz canim gecrn hafta yikadim uteledim herseyini bugunde cantamizi hazirladiim nefes daralmasi yorgunluk hissetmeye baslicam cunku ilk kizimda son aya birakip cok yorulmustum cunku