sonsuzask Arkadaşlar Yoyko travel sistem ve Prava düşünüyorum,hangi siteden aldınız? Ve parça parça mı geldi? Sorun yaşayan var mı? Lütfen alanlar cevap versinler,
Kemin sonsuzask ben yoyko aldım tekerlekleri takıyorsun sadece gerisi tık tık geçiyor ve çok memnunum
kayseres sonsuzask bende yoyko deluxe aldım Hepsiburada dan gayet güzel geldi kendim kurdum henüz kullanmadım ama kalitesi falan gayet iyi
Kemin sonsuzask bana herkes travel alma dedi almadım bebeği doktora pusetle götürdük iki ay sonra pusete sığmaz oldu bastona da koyamadık sonra tekrardan bir tane daha araba aldık travel yoykonun 😁
Volbet Bende yoyko aldım, kurduk ama henüz bebişimiz gelmediği için kullanmadık, inanılmaz hafif ve kullanımı kolay gibi, kurulumu biraz çetrefilli ama bebek arabasıyla ilk tanışmamız olduğu İçin öyle gelmiş olabilir☺️
Zeyzeyka Deletedmom328 merhabalar bende doona almayı düşündüm ilk kullanım için ama bir kaç ay kullanmak için fazla pahalı geldi bana indirimli uygun satan bi yer var mı acaba
sonsuzask Zeyzeyka benim de gözüm onda ama çok pahalı,bide yani iki sistemi de olsa toplamda 7000 falan yapiyo yani ve 2,el de çok araştırdım bulamadım,verende 2. El sıfır fiyatını veriyodu ne anlaim o işten,
Zeyzeyka sonsuzask evet bende baktım baya pratik ve kullanışlı ama çöpe para atmak gibi bi şey olacak muadili olsa keşke alsak 😃
Zeyzeyka Deletedmom328 hamileliğim o kadar zor geçiyor ki ilerdeki çocuklarımı düşünemiyorum 😂 ben mamas papas travel almayı düşünüyodum açıkçası o doonadan pahalı ama artısı büyüdüğünde de kullanılıyor. Şuda var tabi herkes travel sistem çok zor illa bastona geçiyorsun diyor kafam karışık
Zeyzeyka Deletedmom328 bende diyorum kendi kendime mamas papas alıp az kullanırsam baston istersem eşimin dilinden kurtulamam 😃
sonsuzask Kemin travel şart bence,yani illaki gerekiyor,bastona muhakkak gecicez ama travel mantıklı geliyor bana,puset tabi kısa zaman için,