İyi akşamlar anne, anne adayları, anne olmayı bekleyenler 🤗 bende yazıyorum doğum hikayemi sonunda. bugün tam 40 Haftalık olduk hem virüs nedeni ile hemde riske atmamak için sabah suni ile şansımızı denemeye karar verdik. Ama bende ne açılma ne sancı ne nişan nede kanala inmişti küçük hanım. Fitil ile başladık 6 saat bekledik fakat hiçbir gelişme olmadı bende zaten düşük ihtimal olduğu için ve beklemek istemediğim için sezaryeni kabul ettim fakat kendimi hiç sezaryene hazır hissetmediğim için psikolojik olarak zor oldu benim açımdan. Belden iğne bende biraz zor oldu eğilemedim 3 4 kere denedi ama dedikleri gibi öyle bir acısı yokmuş. Evet acı elbette yok ama ben çok istemeden girdiğim için beni biraz rahatsız etti açıkçası uyuşukluk hissi kurban gibi yatıyor gibi hissettim 😬 ama dedikleri gibi bebeğinizi gördüğünüz andan sonra hiç umurunuzda olmuyor 🤗 bi ilaç verdi sürekli uyanıp uyandım şükür dikiş kısmı çabuk geçti o yüzden. Nazlı kızım 3600 kg olarak sağlıklı bir şekilde doğdu şükür. 🥰 tavsiyem kimseye kulak asmayın gerçekten her doğum kişiye özel Bana göre sezaryen zor geçti. Hele ameliyattan çıktıktan sonraki karın ağrısı beni kıvrandırdı birkaç saat yürüyüş de zor gelmedi bana canım çok tatlı olmadığı için. Allah hepimize güzel ve kolay doğumlar nasip etsin. Bebek isteyenlere bebek bekleyenlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. 🥰🥰