Sevoeco25 çatlatma iğnesi ve aşılama oldum 10 gün aşılama çatlatma iğnesi 11 gün test çift çizgi iğne etkisimi geçen ay yapmıştım 9 gün test tek çizgiydi
Esenburhan123 Sevoeco25 ben 10 gün yaptık Silikti ilaç etkisi olduğunu düşünüyorum 11 gün yaptım negatif 13 gün yaptım idrar negatif 15i Bekliyorum sende bekle canım hayırlısı olsun. İdrarda beta hcg 30 olmadan gözükmüyor. Bugün 5 üstü olsa bile 2 gün sonra 10 6 gün sonra 40 olup idrarda çıkar
Esenburhan123 Sevoeco25 bence yarın tekrar yap silikleşiyorsa iğnenin etkisidir değilse inşaAllah gebesindir
Mahbuss Sevoeco25 canım inşallah hamilesindir ama genelde o günlerde testin vermiş olduğu pozitif diyorlar. Benimde iğnenin 15. Günü yarinida atlatmak istiyorum öyle test tabi adet gelmezse ilk iki ignemde 15. Gün adet olmuştum bakalım hakkımızda hayırlısı İnşallah güzel haberlerini verirsin bize
Deleted5544 aşılamanın 13, iğnenin 14. günü kanda 27 cıkmıstı. testte aşırı aşırı silik cizgi vardı ertesi gün. insallah hamilesinizdir ama bence kendinizi cokta kaptırmayın, geçen burda yazan birinin 14. gün çift çizgiydi ama negatifmis
Sevoeco25 Deleted5544 hayırlısı kuzum bnde pazar günü test yaparım varsa çıkar zaten çıkmazsa yapicak birşey yok Rabbim evladıni sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sevoeco25 Esenburhan123 kuzum o zaman ben pazar test yaparsam kesin çıkar pazartesi adet tarihim zaten
Sevoeco25 Mahbuss ayyy inşallah canim ya valla pazar yaparım çıkarsa var çıkmazsa pazartesi adet olurum bide dün gece ilk defa vücudum ateş gibi yandı gaz sorunu kasikta ağrı mahvetti beni şuan birşey yok 11 gün hiç bir sıkıntı yaşamadım bi dün gece çok rahatsizlastim
Mahbuss Sevoeco25 bence çıkar tatlim. Bende de adet belirtileri var göğüslerim acıyor belim ağrıyor aradada karnıma ağrı giriyor 4 gündür böyle Yani öyle ağrılar yaşıyorum diyorum bu sefer geldi ama yok bide bacak ağrısı var dün akşamdan beri sanki sızlama gibi bişey sol bacakta inşallah bebistendir bizim bu belirtiler 🤭 İlk iki ignemde 15. Günde olduğum için ondan sabirliyim bekliyorum yoksa çoktan yapmıştım test bende 😀😀