Msltms aynı beni anlatmışsın canim. Ben bekarligimdan beri adet düzensizliği yaşıyordum hatta son zamanlarda ilaçsız adet görmemeye bile başlamıştım bende pkoluyum. Evlenmeden once kilodan olabilir deniliyordu 65 kilodan 50ye kadar düştüm okul vaktimdi bayagi oyle devam ettim ama hic fayda et.edi zayıflamak sonra bi 58lere kadar ciktim evlenene kadat öyleydim yine aynı sorunlar tabii tarımsal mi kullanmadım desem surekli doğum kontrol haplari mi onerilmedi desem ne desem bilmiyorum yani o kadar uğraştım. 2018 temmuz dugun zamanıydı artık hit gide kafaya takmaya başlamıştım ilaçsız adet görmemeye basladgm zamanlardi bende düğünden bk ay önce doğum kontrol haplarina başladım sonra dugun oldu tabii 58 kiloyla evlendim. Ilk ay ile beraber 3 ay bi düzen görmüştü adetim herhalde bitti bu dedim ki sonra yine ayni durumlar artık hamilelik icin stres yapmaya başlamıştım çünkü esimle aramda 10 yaş var ve herkes bebek bekliyor gec olmadan derken tabii bayağıda kilo aldım75 oldum .en son ozelde bi doktorâ göründüm sagolsun cok yardımci oldu obez durumda olan hastalarım var gebe kalabilen kiloya degil yumurtalarının durumuna bakıyoruz biz dedi ve bayagi icim rahatladı çünkü herkesten aynı şeyi duymak sıkmıştı beni.sonra yumurta geliştirici haplar kullandım vitamin gebeliğe hazırlık ilaçları derken 3 ay oyle tedavi gordum artik 1 sene olmaya yakın iğneye başladı doktorum ilk denemede sonuç alamadık ama 2.denemede yani ilk evlilik yıldönümümden bi ay sonra gebe kaldım biraz uzun oldu hakkını helal et ama benim yaşadıklarımı yazdın bi an oyuzden bende anlatmak istedim