nurglakays-95 Kızlar merhaba 14. Haftamın içindeyim malum bu virüs olayı falan hastaneye gidemedim daha tetanoz aşınızı hangi haftalar içinde yaptırdınız acaba bileğisin olan yazabilirmi teşekkür ederim ☺️
Yucelinannesi01 nurglakays-95 20 ve 24. Haftada yapılıyor benim de 24. Haftaya olacak nasıl gidecem bilmiyorum
Glshhh28 nurglakays-95 bende 20. Ve 24. Haftalarda yaptırdım. Sağlık ocakları çok sakin oluyor aslında önlem alıp gidildiğinde sorun olmaz inşallah stres yapmayın ☺️
nurglakays-95 Yucelinannesi01 Umutevi Nvn00 Glshhh28 altn_irm Mntpl Çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun 🙏🏻🙏🏻
altn_irm Bende 20. Ve 24. Haftalarda yaptırdım aile hekimleri takip ediyor zaten çağırırlar sizi, önleminizi alıp gidebilirsiniz 🌸
Mntpl Sağlık ocağı 20-21. Haftalarda gel dedi gittim oldum saglık ocakları bomboş, dikkat ederek giderseniz sıkıntı olmaz bebeğinizin sağlığı da önemli çünkü
Kbrahrl nurglakays-95 ben sağlık ocağını aradım sordum tek doz yeterli gelir 28. Haftaya kadar vakti var dedi ☺️ 28. Haftaya kadar beklicem 3 haftam kaldı ☺️
busrasahinn nurglakays-95 sağlık ocağına gebe takip için kayıt yaptirdiysaniz size gün vermis olması lazım
Minik_mucizemm nurglakays-95 Ben ilk dozumu 28. Haftada oldum ikinci dozunuda 31. Haftada oldum yani dün çok şükür 🤗 doktorum bebeğin sinir sistemi iyice gelişsin sonra ol dedi o yüzden geç oldum en son 32. Haftaya kadar oluna biliyor
busrasahinn nurglakays-95 zamanı geldiğinde ararlar ama sana gebe izlem kartı verdiler mi onda tarih falan yazar şu tarihte gel diye
nurglakays-95 busrasahinn yok canım vermediler maalesef ama yarın arayıp öğreneceğim inşallah sağol canım 😌