Nuriiiiii Arkadaşlar market alışverişi yapcaz, netten alışveriş yapmak güvenli olur mu bu dönemde, yoksa markete mi gitmek güvenli ?
isimsizbebek Nuriiiiii ben hep netten alışveriş yaparım öyle ki kargo firmaları artık adresimizi ezberledi😂 market alışverişini de aynı şekilde. İstegelsin ya da getirden alıyorum. Az önce de migro sanal marketten sipariş verdik
isimsizbebek Nuriiiiii mesela getir ya da istegelsinden sipariş verince kendileri getiriyor kargo ile gelmiyor normal marketteki gibi poşete koyup getiriyorlar. Ama şu an çok yoğun olduğu için ertesi gün falan geliyor. Zaten teslimat saatini sen seçiyorsun
isimsizbebek Nuriiiiii on uygulamayı yükleyip görebilirsiniz sizin adresinize teslimat var mı yok mu yükleyince yazar. Eğer yoksa migros gibi marketlerin sitesini deneyin. Ayrıca şok ve a101 inde online satışı var. Ama a101 kargo ile gönderiyor sanırım şoku bilemiyorum
isimsizbebek Nuriiiiii yarın gelcek siparişim migrostan. Ama kargo değil büyük ihtimalle sipariş verirken kargo seçenği sunmadı. Ayrıca onların kendi arabaları var. Kendileri getirecek sanırım
VenusEva Nuriiiiii Evet sahsi kisiler getiriyor alisverisinizi yapip. Bence koca bir markette bir cok kisinin icinde bulunmaktansa sanaldan alisveris yapip tek kisiyle muhattap olmak daha risksiz gibi.