CananAkdag Selam kızlar bebeğiniz için uyku seti veya nevresimi nerden aldınız yada almayı düşünüyorsunuz bu uyku setleri çok mantıklı yorgan yastık nevresim ve korumalıklar oluyor tabi aryı nevresimde almak lazım
Simgesydn CananAkdag beşiği çilek ten aldım büyüyen beşik. Nevresim de oradan aldım. Bide instgramdan diktiriyorum. Ama şu korona girdi benim beğendiğim kumaşı bulamıyormuş
Dudumuaz CananAkdag https://hizliresim.com/OijP5P ben de instagramdan yaptırdım büyüyen beşik için nevresim takımı ve cibinlik dahil 360 TL
CananAkdag Simgesydn Beşiği benden çilekten beğendim ordan beğendim nevresim ne kadara aldınız çilekten
Zeroart Uyku seti çilekten aldım, ama yan korumalar çok ince çarşaf yastık kılıfı da çok sert, beğenmedim. Sanırım 380 tl di.
Zeroart CananAkdag evet o kadar para verince insan yumuşacık ve pofuduk bekliyor. Beşik alırken sadece modelini fotoğraftan seçip sipariş vermiş bulundum. Dokusuna baksaydım almazdım.
hilal_yener CananAkdag toplam 340 tl kusura yaptırdım bunun 14 tlsi kargo ücreti cibinlikte var içinde 262 tlsi uyku setiydi ve çok güzel geldi
Zeroart CananAkdag yıkadım belki yumuşar diye hatta ütüledi ama yok aynı. Yıkamadan, İade için sordum %10 kesintiyle alıyolarmış. O yüzden vazgeçtim uğraşmamak için.