Duyduy Arkadaşlar 37 hafta olacagm. 2 haftadır ara ara ishal oluyorum. Hani diyorlar ya ishal dogumun belirtisi diye dogum yapanlarda bilgi verirse sevinirim nasıl oluyor bu o haftayımı ishal geçiriyorlar
Cenkerim Bir cevapsiz soru daha 😂 ayni sorunun cevabini ararken buldum ama cevap verebilecek varmi sabahtir afedrsinz bende ishalim ve 39 +2 olduk baskDa bi belirti yok😯
SelinzgrSgan İshal ve sık idrara cıkılıyomus idrara sık cıkıyorum fakat kabızdım hep suan ishalimsiyim çözemedim doğru olabilir 38+2yim 😅
SelinzgrSgan Cenkerim duyduğuma göre bebek büyüdüğü ve doğum yaklastığı için bebeğe yer açıyomus bagırsaklar sık idrara cıkmada rahme olan baskıdan kasılmalardan dolayıymıs doktora sormadım araştırdığım kadarıyla 🙏😅
Srnblblonal Elbette ishal doğum belirtisi olarak biliniyor bağırsaklar kendini boşaltabilmek için ancak unutmayalım yaz günü kayısı kiraz ve sıcaklar kaynaklida olabilir 😊
Cenkerim Srnblblonal meyve cok severim ama bugunlerde hic bisi canim istemedigi icin yemedim hic .ishal edici bisi 🙄
Yenicicianne Kızlar bende duymustum bunu ve inanın ishal olmuştum bende 38.3 te dogumumu yaptım o günlerde ishaldim ama hıc dogum geldo diye dusunmemıstım 😀
Tugceus 32. Haftada ishal oldum şuan 34 üm daha yeni geçti 🙄 ve burdada herkes ishal den şikayetçiydi aynı haftada olduklarım ayyy kafamda deli sorular hiç hazır değilim 40 da gelsin hala çalışıyorum çünkü🤦🏻♀️