leyla_49 Arkadaşlar merhaba ben 12 haftalıkken doktora gittim ve 1 dakika sürmeyecek bir şekilde ultrasonla karnıma baktı cinsiyetini sordum %90 kız dedi sizce doğruluk payı ne kadar var çünkü kızımın olmasını çok istiyorum
Blcns leyla_49 benim de 12. Haftada %95 kız demişti. 23 haftalığım kız halen ☺️ Doktorun tecrübesine ve bebeğin cinsiyetini göstermesine bağlı bi durum
ilkbahar leyla_49 12.hafta net bişey söylemek için çok erken 😶 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤲
leyla_49 Blcns yani bilmiyorum çok detaylı bakmadı ondan kararsızım Ve yanılmıyorsam kız çocuklarında yanılma payı daha yüksek galiba
Cgdmbln Benim de doktorum kesin demiyorum ama büyük ihtimal erkek dedi 12.haftamfa ve yanılmadı doktorun tecrübesine bağlı bence birazda ❣️ Allah kalbine göre versin Canım ❣️🙏🙏
Aysenes leyla_49 bende 12. Haftada ense kalinligina bakilirken oglum kendini gosterdi yigidin mali ortada olur dedi galiba 🤣 zaten nipt teste yaptirmistm onun sonucunda o gun ulturasondan sonra aldim ve erkekti 😊
akovalardan leyla_49 bana da 12.haftada cinsiyeti söyledi doktorum 17.haftadayım doktorun dediği gibi hala.benim 12.haftada kesin söyledi hatta cinsiyeti yanılmadı doktorum herşeyin hayırlısı
denizimsi18 leyla_49 kuzum erken gene ama genelde değişmiyor ya ben bi burda happymomda gördüm cinsiyet farklı olan önceden görülmeyen valla hiç çevremde olmadı böle şeyler ne dedilerse hep o çıktı bana kız dediler kız oldu 😍
kubraersin50 leyla_49 canım bana da 12. Haftada kız dedi doktorum ama net Birsey söylemek için 16. Haftayı beklemek gerekir dedi 17. Haftamda randevum var bakalım o zaman net söyleyecek. Bence alışveriş falan yapma biraz daha bekle yanılmalar olabiliyor
altn_irm leyla_49 Benim 12. Haftamda kız dedi doktorum 33 haftalığım kızım olucak 😊 Kesinlikle doktorun tecrübesine bağlı 👍🏻
emineserkan2020 leyla_49 kesinlikle erken bırak 12 i bana 13 de kıza benziyor dediler şimdi 19 haftalığım 17 de kesin erkek dediler değişti detaylı ultrason en doğru sonuç bence 👍ben heralde ondan sonra emin olacam
leyla_49 emineserkan2020 Peki kaçıncı haftada detaylı ultrason oluyor benim ilk gebelikte çok Bilgim yok