Hahhsueoe Kizlar e bebekte aventin emzikleri indirime girmis alan kullanan yazabilirmi memnun kaldinizmi bebeklerin cogu bu emzigi kabul ediyormus🧐
_defnee Hahhsueoe avent emzik ve biberon kullanıyorum. İyi yani biberon gaz yapmıyor falan diyorlar hikaye Yani onu diyeyim de
Melike3777 Hahhsueoe canım emzik ve biberon aventın aldım çevremdekiler tavsiye etti bendekide bu model
Tugbaiklima Hahhsueoe Ben ilk bebeğim de kızıma bir sürü emzik denedim hiç birini almadı. Sonunda avent emzik aldım onu tuttu sadece . Bide aventin Biberonunu hala kullanıyorum ve gerçekten güzel . Yenidoğan biberonu alırsanız da anne memesini unutturmuyor. Çok fazla akmıyor yani aynı anne memesi gibi .
almilaoztrk Ben iki çocuğumda da bebedor un emziklerini kullandım. Hem fiyatları uygundu hem de yumuşak oldukarından bizimkiler hemen tutuverdi. Tavsiye ederim canım
Degisken Benim kızımda aventin tek bir model emziğini tutmuştu artık üretmiyor avent. Ben memnundum aventten hep
OlgaArslan Hahhsueoe kızıma bundan almıştım 2 sene önce ama gereksiz pahalı gelmeye başladı bana. Bide 3 ayda bir değiştirdiğimizi düşünürsek tabi 2 li alanlar 6 ayda bir yine de çok pahalı. Evet marka çeşitleri de güzel ama benim bütçemi aştığından e bebeğin ürünü olan baby plus emziğini aldım çok uygun olmakla birlikte aventle aynı uçları. Yani bu emzik çıktıktan sonra kızımın tek tuttuğu emzik oldu diyebilirim (aventten sonra).