Cinsiyet hikayesi devlet hastanesi 18 haftaya kadar tahmin yok 18 haftada erkeğe benziyor 🙄 aynı gün başka hastaneye gittim orasida tahmin yok kordon önünde dedi kafada kist görüldü ayruntiliya yolladı 2 gün sonra ayrıntılı kafa temiz çıktı cinsiyet erkeğe benziyor kordon bacak arasında ama süpriz olur dedi 🙄🙄🙄 neyse 20+ 4 de galiba gittim cinsiyet sordum erkekmi dediler sana dedi evet dedim kordon var ama ben kız diyorum yüzde 70 dedi 24 haftanın başında aynı doktor araştırma hastanesi aynı doktora denk geldim tekrar sordum demedikmu dedim dedim kararsız dediniz yüzde 90 kız diyorum dedi bu bebeğe bugün 26+6 yani 27 hafta başi herşey güzel cinsiyet sordum erkek dedi yüzdrliği yüzde 80 erkek dedi 🙄🙄 aynı gün artık sinirlerin bozuldu 75 tl ödeyerek özele gittim yarı özel yarı ssk yüzde yüz erkek dedi pipi top ları gösterdi 😣😣 lütfen kizmayin bana ama bu doktorlardan nefret ediyorum artık belki de doğum zamanım gelene kadar gitmem kontröle sayfadan bana kız bebek kıyafeti gönderdi biri Allah razı olsun iki kişide söz vermişti kendilerine çok tşk ederim iki oğlum bir kızım var insanoğlu saçmalığı yaptım moral verici iki kelime yazın bana lütfen arkadaşlarım 🙂🤭🙂 kinamadan lütfen benim gibi olan varmı aranızda bide ikinci fotodan bişiy anlamadım birincide yüzü var uyanırken esniyormuş dedi doktor 😊😊