Hilalse Mkelebek işte bu hafta ayarı kaçırdım psikolojim bozuldu karantinadan geri dönüyorum hamile yemeklerime 🤣🤣 yoksa doğurana kadar ohohooo 😂😂
__meczup__ Hilalse bende 68 le hamile kaldım 23+4 deyim 69 kiloyum. İlk 3 ay 3 kilo vermiştim 4. Ayda 1 kilo aldım 5. Ayda da 1 kilo aldım ama 6. Ay daha bitmedi ben simdiden 2 kilo aldım bile sanırım evde durmaktan önü de açık bu işin
Yildizsevgi Ben daha kontrole gitmedim ama 25 haftalik oldum 58 ile basladim 68 olmusum kim bilir bana ne dicek doktor ama napim abur cubur yemiyorum ki normalde ne kadar yiyorsam o kadar yiyorum nasil aldim bende anlamadim
Semella Bende 62 ile hamile kaldım ilk 6 ay sadece 1 kilo aldım. 7.ayda sadece 4 kilo aldım. Şuan 8. Aydayım yine 4 kilo aldım. Şuan 71 kg daha 1.5 ayım var korkuyorum ama hep saglıklı şeyler yiyorum aç mı kalayım yiyorum banane 😂
NihalBurak Canım ben de 24+1 deyiz 10 kilo aldım toplam doktorum çok yağlı yeme bir de çok şekerli yeme dedi sadece ama sanki o söyledikten sonra iştahım daha da açıldı gibi geliyor sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum naoacaz bilmiyorum 😂🤦🏼♀️
Zeynep_441 NihalBurak Hamilelikte 10 ve 15 kilo alımı normal dert etmeyin kilo alıyorum diye🙆doğurunca zaten otomatikmen 10 kilo gidiyor.istediğinizi yiyin az miktarda.
Mkelebek NihalBurak ben cok tatli yedim canim su 2 haftadir asla hayir demiyorum onume gelen herseyi yiyorum. Onume gelmezsede kalkip kendim yapiyorum yine yiyorum😄eskiden bu kdr cok yiyen biri degildim ya
Hilalse __meczup__ yok valla hiç öyle sandığın gibi olmuyo canım karaya vurmuş balina gibi olurum dikkat etmezsem 😤
Anneincili Mkelebek pilav makarna hamurisi yemesen protein ve sebzs agirlikli beslenmelisin bence. Bende 28+4 um korona ciktigindan beri evde oturmaktan 3 kilo fazladan aldm