Alpaslanveannesi Benim daha bebişim 5 aylık çok büyük karnım YOk ben de çok kilolu değilim ama şimdiden oturduğum yerden kalkarken zorlanıyorum hareket edemiyorum ???
Burcuugur Alpaslanveannesi benimde karnım çok büyük değil ama hareket etmekte zorlanıyorum kendini yormadan hareket etmelisin benim eşim sürekli yat uyu dinlen otur diyordu doktora şikayet etti beni dinlenmiyor diye doktor evde hareket halinde ol yürüyüş yap hareket etmek iyidir dedi bana canm
NaimeYilmaz Alpaslanveannesi 6 ay olduk karnımda baya cıktı kılomda var ama oturamıor yatamıorm 😊 süreklı aktıfım rahat yatıp kalkıorm . Sız neden ölesınz bılemıorm .
Obsesifk Alpaslanveannesi bünyeden sanırım bende çok rahattım şimdiye kadar şimdi bile işlerimi yapabiliyorum ama biraz ağırlaştım 33 haftalığız
Domatesimm Alpaslanveannesi ben de 27 haftalığım oturduğum yerden kalkamıyorum zor geliyor kalkmıyor 😅 karnım ve kalçam çok büyüdü 9 aylık sanıyorlar beni🤦🏻♀️
Beyzafer Alpaslanveannesi Obsesifk NaimeYilmaz bende 6.30 aylığim 4 gün sonra 7. Ayima giricem ve karnm çok yok sizce niyedr ki kimse inanmiyo 7. Ayima gircegime
Sevda6767 Ben de daha 20 haftaliğim. Hareketliyim normalde. Öğretmenim sürekli ayaktayım. Ama gelin görün ki oturup kalkarken ya da uyuduğumda sağdan sola dönerken falan zorlanıyorum ben de
AyeHakanKrk Sevda6767 merhaba sevda hanım bende öğretmenim 19. Haftadayım ama okulda çok yoruluyorum resmen pertim çıkıyor eve gelince. Siz neler yapıyorsunuz
Alpaslanveannesi Obsesifk alla alla ben de rahatım ama mesela bağdaş kurup otururken falan kalkmakta zorlanıyorum çok
Sevda6767 AyeHakanKrk ben de aynı sekildeyim geldiğim gibi vurup kafayı yatıyorum 🙂 benim bu sene 8.siniflar sınava hazırlık çok yoruyorlar hele nöbet günleri 🙁 maalesef dönem sonuna kadar da devam edecez
Obsesifk Alpaslanveannesi öyle oturma ayaklarında şişer elinden geldiğince otururken bacaklarını uzat
Sevde123 Ben 21+4 oldum aksine otururken uzanırken rahatım ama ayaktayken belim sırtım felaket ağrıyor eğri büğrü duruyorum 😯
Alpaslanveannesi Domatesimm benim de kalçam büyüdü valla ama benim karnım normal şu an 😂ah şu kalça olmasa bir de 😒😒