Svdsr Kizlar gece uyandigimda ellerim cok aciyor. Acip kapamakta zorlaniyorum, cok tuhaf bir hic oluyor hatta zorlaniyorum baya baya. İnternette karpal sendromu diyor. Basina gelen veya bilgisi olan var mi? 31. Haftamdayim…
Crniknc Svdsr bende de oluyor kapatırken bir acı ağrı hissediyorum 32+2 deyim ama benim 5 gün önce falan başladı gün aşırı oluyor bu his
Svdsr Crniknc demin bi yerde okudum elini bi kaba sicak 60 derece kadar, bi kaba soguk su koy. Elini once sicak kaba 5 dk koy, sonra 1 dk soguk suya koy. Sonra 3 dk sicak, 1 dk soguk en son 2 dk sicak koy ve bitir inanilmaz iyi geldi.
Crniknc Svdsr ay bende deneyim şimdi magnezyum bende içiyorum 2 haftadır çok iyi geliyo kramplarım bel tutulmalarım geçti çok şükür
Lal Olmaz mı ben 2 hafta ater taktım vitamin krem en son magnezyum başladık şuan daha iyi ellerim şişiyordu. Çatal bile tutamaz haldeydim, hala uyuşukluk var ama en azından bir şeyleri tutabiliyorum
Svdsr Lal Bende iciyorum ama fayda etmedi. Siz kac kere iciyorsunhz magnezyumu? Sicak soguk bi kompleks buldum o cok iyi geldi
Lal Soğuk komplek yap buz koy bileklerini ov ve ellerini kalp hizasından yukarda tut bir nebzede olsa rahatlar
Lal 1 kez içiyorum ama sizde kalsiyum magnezyum dengesizliği olabilir bana dr süt iç muz ye demişti her gün bunlarıda tüketiyorum ben en son magnezyum efervesanda eklenince çok rahtladım