Merve9313 Sizdede boyle bi durum varmı bir yandan iyi bir yandanda bebegimi gormeden korkuyorum nasıl olucak böyle 🤦♀️
Gizem3410 Merve9313 bende 37+1 haftalığım bugün kontrolüm vardi doktorum 38 de görüşelim gelme kanaman yada suyun gelmediği sürece dedi zaten iki hfta önce gitmiştim suyum filan gayet iyiydi o yuzden gitmedim sali yada çarşamba gideceğim
demet56bungl Merve9313 bende 16 haftaligim gidemiyorummm devamli gidip gresim var iyimi durumu diye ama gidemiyorum rabim tez zamanda bu hastaligi alsin basimizadn
Yildizim Merve9313 21 haftalığım kontrol zamanım geldi ama benim doktorum da bir sıkıntı yoksa gelme dedi
Misssimsek Merve9313 benim son kontrolüm 1 ay önceydi pazartesi detaylı randevum var doktorumu aradım bana kesin gel dedi. Bence doktorunuzu dinleyin çok önemli olmadıkça cagirmiyorlar .
Meryemce92 Canım bende test yaptım pozitif çıktı fakat gidemiyorum korkudan hastaneye ama yarına randevu aldm mecbur yoksa kafayı yicem sarıp sarmalanıp gidicem☺️
Merve9313 Of valla cok zor insallah bir an önce düzelir hersey gitmemek tabiki daha iyi ama insan korkuyor iste göremeyince 🤷♀️
Nesrinkas Merve9313 merhaba canım bende 27+2 haftalık hamileyim doktor sancın olana kadar gelme dedi 😳 bidaha doğumda görüşeceğiz sanırım 🤢
YagizAsyaMom Nesrinkas yok artık 😂 yani 32 den sonra nst başlıyor en azından 1 2 kere girmenize fayda var
Nesrinkas Merve9313 amin canım gerçekten kötü bi süreç 🥺 erken doğum riskim var şuan doğum yaparsam yanıma hiçkimseyi almayacaklar ziyarete bunları düşününce iyice pskolojim bozuluyor Allah sağlıkla atlatmayı nasip etsin hepimize
Asli1453 Merve9313 benim detaylı ultrasonum var virüsten dolayı endişeliyim doktoruma sordum gel dedi
Merve9313 Asli1453 Gel dediyse git canım detaylı önemli sonucta iyice önlemini alıp gidersin mecbur 🤷♀️
Asli1453 Merve9313 aynen cnm tedbirimi alır giderim inşallah Rabbim hepimizi korusun şu hastalıgıda def eder inşallah
Bahar1011 Benimde şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyor doktorum gelme dedi Bi sorun olursada önce ara dedi bir bildikleri var demekki rabbim tez vakit bu illet salgın dan kurtarsın vatanımızı milletimizi 🙏
nesshe Bahar1011 ben de aynı durumdayım ya ,yaptırmıcam sanırım böyle olursa ,yediğime dikkat edip ona göre önlem almayı planlıyorum
BayyNill Merve9313 ben 36 haftalığım erken doğum riskim olmasına rağmen 38 de gel dedi acil olmadıkça gelme dedi yani daha çok yenisin kanaman vs olmadığı sürece gitme çok tehlikeli çok fazla yayıldı malesef🥺
Merve9313 BayyNill Evet dogru söylüyosun canım cok riskli gün gectikçede çoğalıyo malesef 😔 Doktorda hic yerinden kımıldama gelme dedi Allahım korusun hepimizi
Merve9313 Nesrinkas Evet kimseyi almıyolarmıs rabbim yardimcimiz olsun😔 Çok korkuyorum artık gercekten