Hatice_01 Kizlar bilenler bilir belkide ama. Mehmet isminin yanina ek isim aramaktan bunalmistim ağlıyordum hatta kararsızlıktan ki son olarak esimde bende IKINCI ISIM uzun olmasin diye düşünüp o kadar isimden birden "Mehmet Arda "koyduk. Nasıl sizce ???🙈🙈
Mutlu2005- Hatice_01 arda anlamı canım ad 1. yere işaret olarak dikilen değnek. “Tarlanın sınırını ardalarla belli ettiler” 2. maden yüzeyine işleme, sert şeyleri yontma gibi işlerde kullanılan çelik kalem.
Hatice_01 Hdy Insallah degismez bu kez pes ettim 😜😍❤ fazla dusunmek hic iyi değil en son birini kabul ediyorsun. Nasıl buldun ben sevdim Sankim 😜😜
Hdy Hatice_01 bence sen biran önce kapı süsünü hastane çıkışını sipariş ver o zaman fikrin değişmez daha 😅 güzel kuzum rabbim adı gbi güzel bir ömür nasip etsin inşallah ☺️
Hatice_01 Hdy hahaha 😍😍aynen baktım cumartesi hepsi hallolack inşallah. Allah razı olsun canımsın . Darısı sana 😍❤ fazla düşünme kendimize zarar bunu anladım.
Hatice_01 Mutlu2005- netten araştırdım sakıncası yokmuş kıymamızın . Ilk ismi mehmet (muhammed)demek zaten ondan dolayı sorun etmedim
Mutlu2005- Rabbim adıyla gelmeyi nasip etsin inş canım sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına alırsın 🤲
Mutlu2005- Hatice_01 Canım İsim önemli çünkü kişi isminin anlamını taşır Arda ismi güzel kulaga hoş geliyor ama anlamı değnek ve Demir soğukluk demek ama önünde Mehmet ismi var onun anlamıda çok güzel Kafan hiç karışmasın canım rabbim adıyla dünyaya getirsin inş benim de iki kızım var büyüğün adı ebrar balım küçüğün aldı erva tanem allah izin verirse şimdi de oğlum olacak inş adıda Ertuğrul Feyyaz olacak inş Allah’a emanet ol canım benim 🤲
Hatice_01 Didi6 evet canım öyle. Ama dediğim gibi ilk ismi zaten anlamli . Peki uyumsuz mu olmuş sizce mehmet ismi ile söyler misiniz 🙈🙈