esilax 8hfta 1 gunluk hamileyim benim sabahlari öglenleri pek istahim yok ama aksam bu saatte yatana kadar agzim durmuyor surekli biseyler yiyorum suanda yumurta kirdim yiyorum😂 benim gibi olanlar varmi? ve 8 hftalik bebegim benden beslenirmi yoksa henuz erkenmi?
NaimeYilmaz esilax 🤔 22.haftamda öle olmaya basladm ama yememeye calısıorm yınede kılo alma hakkınızı 30lu haftalara bırakın bence. Bebegn asıl kılo aldıgı haftalarda odur ama sız yınede duzenlı ve esit beslenmeye gayret edın bence 🙏
Brc32 esilax 11 haftadan sonra bende öle oldum sabah yiyesim gelmiyor ama akşam olunca yatıncaya kadar yiyesim geliyor😊
Ladess Sende olan depolardan besleniyor şuan senin yediklwrinden değil ,ilk 3 ay annede olandan sonra yediklerimizden besleniyor haberin olsun ,sonra ekstra kilo sıkıntı olur 😇
Denizannesi Sanki hic yemek yememis gibi oluyodm bnde buzdolabinin onunden ayrilamiyodum resmen🙂)) kilo cok alirim diye korkunca doktorum demir ilacimi gece icmemi onerdi yatmadan once simdi sanki daha rahatim vitaminler falan istahi cok aciyormus cok sukur ayrildim buzdolabindan🙂)