Islim123 Anzilha27_akbulut 5 haftalıkken vajinal göründü canım ama biraz kilolu hamile kaldım ondandir
Snszasla Anzilha27_akbulut ben dün gördüm karından göremedi vajinal yol ile göründü ama son adet tarihime göre dün 5+5 di galiba geç döllenme o yüzden karından göremedi 🐣🥰ben öyle düşünüyorum açıkçası 🙊
Islim123 [silindi] 88 ile hamile kaldim canım kilolu hamile kaldıysan kilona dikkat et. 34 haftaligim 86 kiloyum su anda dikkat ettim doktorun zaten yönlendirir
Snszasla Islim123 bana da dün buradan bi arkadaş kilodan gözükmemiştir dedi de ben 52 kiloyum o yüzden sordum demekki adet tarihime göre hesaplanan dan daha küçük olduğu için göremedik karnımdan
Fatmanurkor94 Anzilha27_akbulut ilk gıttıgımde ac ve susuz gıttım idrarın hıc yok bebek gorunmuyor dedi ertesi gun ıdrara sıkısıp gittim ve gordu 4+6 da aklınızda bulunsun kızlar karnınız bosken de zor gorunuyor
Snszasla Fatmanurkor94 benimde karnım boştu kahvaltı yapmıştım öncesinde ama hatta idrara sıkışıklığım hiç yoktu ondan da göremedik belkide
Snszasla Islim123 evet canım öyle duruyor demekki 5 buçuk haftalık degil de 4 buçuk haftalık filan şu an