27ozge27 Bende 6+3 te duydum. Özele gidin boş oluyo hassas davranıyolar medipole gittim hastane girişinde hemen ateş falan ölçüyorlar bide maske eldiven takın
[silindi] Mervenur_kcbs bisi olmaz insallah bende 8 haftalıkken iğne vuruldum bas agrim icin dr sorudm bisi olmaz dedi insallah bisi olmaz canım benim🤗🥰🥰🥰💕💕💕💕
Mervenur_kcbs [silindi] ya inşallah bakalım ama buradaki doktor pek Bilgi değil gibi ondan da kafam karıştı kuzu ya bana ifrar yolu enfeksiyonum varmı yok mu bakmadan idrar yolu enfeksiyon tozu verdi belki vardır dedi bunu kullan defi ama kullanmadım benim idrar yolu enfeksiyonum vardı önceden doktorlar ilaç vermedi suyla geçer diye tahlil yapmadan bişey yapmadan bu direk ilaç verdi o yüzden kafam bulandı kuzu ya
Mervenur_kcbs [silindi] eşim virüs var burdan gidelim gidelim die tutturdu şimdide geri dönemiyoruz istanbula
Ugurlu90 Sevdiss_17 kizlar bende şuan 6+4deym cumaya randevu aldim gidicem inşallah ikimizde duyariz kalp atisini 🤲
Ugurlu90 minikmucizem1_ canim bence sende ertemeleme git bi doktora dun dr banu ciftcinin hikayesinde dinledm gebeligin 6.hfsinda kesin gidin ihmal etmeyin sadece ultrasonda gorebiliyoruz herseyin yolunda oldugunu dedi bende direk cumaya randevu aldm valla tedbirimi alip gidicem mecbur
minikmucizem1_ Ugurlu90 evet ya cuma günü 7+1 olacam hâlâ gidemedim hastaneye cuma gitmeyi düşünüyorum çok korkuyorum ama mecbur temiz özel hastane araştırıyorum şu an
Sevdiss_17 Ugurlu90 bir ay sonra gel en ufak kanamada sakin durma dikkat et dedi 25 ekim 19 kasim arasi dogumu bekliycez dedi 😊😊 sen gonlunu ferah tut kiz ilk abktim keseye bos sanki kese dedim durun hemen bakicam varmi diye kosede ufacik bisey yeminle acaba hala varmiydi diye duaunuyorum 😂
nlycltk minikmucizem1_ göstermez inşallah bida canım.Tez zamanda sağlıklı gebeliğin olur geçirirsin.Bende geçen ay kimyasal geçirince şuan çok korkuyorum yaşadığım yer küçük Merkez 1 saat uzakta 2 gündür az az akşamları kahverengi leke görüyorum korkuyorum dış gebelik olur diye
nlycltk minikmucizem1_ ağrım da seyrek oluyor içime de sinmiyor böle içim içimi yiyor resmen.Kırmızı leke geliyor mu peki hiç
Sevdiss_17 nlycltk canim bana yazmamissin ama seni acik gordum konuyla alakasiz canim bisey cekti sabahtan beri ne yesem aklimdan cikmiyo siparos etsem sikinti olurku virus yuzunden korkuyorum
Zeyzeyka Marayy ben 9da duymuştum canım 5 saniye falan 😃, birde bi doktor tavsiye etti ilk iki ay dinlemeyin dedi bebek için pek iyi değilmiş yoruyormuş, ondan dolayı bekledik zaten doktor ultrasonda pıt pıt kalbini görüyor 😃 12. Haftamda tam dinledim
Ugurlu90 minikmucizem1_ bende evimin yakinindaki ozelden randevu aldm canim ilk etapda oraya gidicem mecbur
nlycltk minikmucizem1_ ben daha 4+5 im inşallah sağlıklı bir gebeliğimiz vardır canım sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inşallah 💞 bende 2 gün daha beklicem devam ederse gidicem bende
minikmucizem1_ Ugurlu90 aynen önlemimizi almamız lazım bi kerede olsa gidelim bakalim doktor ne diyecek