OuzhanMelisaero 29+4 haftalık hamileyim bebegimin kilosu bugun 1248 gr drdi doktor Sizce normal mi Sizin bu haftada kac kiloydu
Zhdsngz OuzhanMelisaero benimmde 1300 civarıydı 32+1 iz bugün 1969 olmuşuz doktorumda bana hep normal demişti seninde oyle demekkki
Kizimveoglumm OuzhanMelisaero her bebek bir olmaz canım doktor ne dedi iyi dediyse iyidir bebeğin burdaki lerle bir olması önemli değil bebeğin haftasına göre doktorun normal dediyse 😊 iyidir benim 30 haftada 1430 gramdı
OuzhanMelisaero Teşekkür ederim İcimi rahatlattınız benim ilk hamileligim Pek bilgi sahibi degilim O yuzden Merak ediyprum herseyi tedirgin oluyorum
Huriye3509 36+4 haftaligiz 36+1 haftalıkken kontrolum vardi ve 2650gr di doktorum ideal bi kiloda iri ve kilolu dogmucak dedi
OuzhanMelisaero Kizimveoglumm iyi dedi bisey demedi de iste ben bıraz takıntıılıyım sanırım bide bu 1 haftadır çok hastayım Ondan Kilo almadımı acaba diye Takıntı yaptım😊
Kizimveoglumm OuzhanMelisaero takıntı yapma iyi kilosu ben 30 haftadan sonra gitmedim beni baya geç çağırdı 35 de gittim düşün ben o zaman 2200 falan olur dedim o civar bekliyodum ama maşallah kızım 2630 gramdı 😊😊 bekledigimin üstünde geldi valla rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
deletedmom01 OuzhanMelisaero canım ben en son 27+4'te gitmisim 1kilo 34gram dedi biraz zayif normalde 1.200gram olmasi gerek ama sagligi yerinde sadece tombul degil dedi. Suan 30+2olduk ama nekadar olmustur bilmiyorum pazartesi yada cumartesi gidicem doktora merak ediyorum.
Ayselcnt 26+6yız bütün dün 1250 dedi doktor.. 29 hafta ile uyumlu bebeğim.. sanırım iri bir bebek olacak.. 🙁