Filizzz66 Angels21 ben transfer sonrası kendi isteğimle transfer olduğum hastanede 3 gece yattım hiç kalkmamak için5. Gün uçukla Almanya’ya geldim ama Birgün öncesinde rahim kapatıcı iğne vurmuştu doktorum önlem amaçlı. Sonrasındada evde yatılı misafirim vardı ama hiç iş yapmadım sadece oturup onlarla bol bol sohbet ettim en fazla bi kahve yapmışımdır gerisine elimi hiç sürmedim taki testte iki çizgiyi görene kadar.
damlanne Angels21 beslenmene dikkat etmelisin bol bol komposta içmelisin canm kabız olmamak için sürekli yatma arada yürü kan akışı için veeee bol bol dua stres yok herşey rabbimden inşallah sana ve herkese nasib olur 🤲❤️
Aydanaydn Angels21 günde bir bardak havuç suyu ve bi kase kavrulmamış kabak çekirdeği bol bol fındık ceviz badem Tüket protein ağırlıklı beslen canım . Bide ben hiç kalkmadım test gününe kadar sadece yemek yemek için ve vc e kalktım . İğnelerimi bile evde yaptırdım . Birde bir hafta duş almamıştım . Sadece saçımı yıkadım arada .
BusraDevlet83 Angels21 Çok kasmayın. Ceviz yiyin, badem yiyin, kabak cekirdegi yiyin. Meyve yiyin. Güzelce beslenin. Ağır iş yapmayın, eğilip kalkmayın, sıcak duş almayın. Ama dediğim gibi çok yatmanıza gerek yok. Dinlenin ara ara. Umarım muvaffak olursunuz 🤲
Ebru0714 Aslında hamile gibi davranmalısın düzenli besleme ve dikkatli hareket etmelisin. Ilk gün dinlen diğer günler ağır iş yapmadan hayatına devam edebilirsin. Şimdi den hayırlı olsun insallah🤗