ebruulas92 Kızlar bugün 14 hafta olduk. Çoğu zaman karnımın sağ tarafında bişey toplanıyor sertleşiyor bazen de hareketleniyor sizce bebeği hissediyor olabilir miyim 🙈
Nurten ebruulas92 Bende 14+4 haftalığım benimde sol tarafımda oluyor orda toplanıyor ağırlığını orda hissediyorum ama bende emin olamadım 🙈😍👼🏻🤰
Deniz2961 ebruulas92 bn de bgn 14 hftlknoldm bnde sag tarfm agri mi desem.sancmi desem derin nefes alinca bile aciyr nrml mi
SemihDamlaDalan ebruulas92 ayyy ne güzel bende 11 haftalık oldum bugün inşallah bende hissetmeye başlarım yakın zamanda ☺☺☺
ebruulas92 Deniz2961 bende ağrı acı yok bazen oluyor bence normaldir kötüye yormamak lazım🤰🏼 Cinsiyet öğrenildi mii
seda1703 Deniz2961 benimde 12+2 günlük aynı şekilde sağ tarafımda ağrı acı öksürürken hapşırırken oluyor ama bebek ve rahim geliştiği için olabilirmiş böyle şeyler
Nesrinnn Bu gece tam 14 haftalık oluyorum kıza benziyor dedi ama emin değilim değişebilir dedi 😅karnım yamuk bir durumda nerde toplanıyor bilmiyorum😭
ebruulas92 Nesrinnn benimde sağ taraf daha yüksek duruyor elimi koyunca orda toplandığını hissediyorum
Deniz2961 seda1703 evet oylede rahtsz edici gaz sancsi gbi ishal olursun ya oyle karin agrai gbi vs vs 😂😂
ebruulas92 Nesrinnn yok o kadar hareketlerini hissetmiyorum balık yüzüyormuş gibi oluyor sadece bazen☺