Ebru-isil 42-AySe-07 ben özel kliniğe gidiyorum doktorumun muayene ücreti 250 TL doğum için de 3 tane hastane ile anlaşması var Medikalparkta normal de Sezaryen de 4000 TL
Nesliyy 42-AySe-07 bende özel kliniğe gidiyorum. Muayne ücretim 300 tl. Memorialde dogum yapicaz insallah 5500 tl normal sezeryan fark etmiyor.
AysunFatih 42-AySe-07 Bende Konyaaltı Olimpos hastanesine gidiyorum muayene 100 TL ödüyorum doğum için ücreti 2 buçuk diye biliyorum sezeryan normal farklı fiyat söylemediler. Ama doktorum Hakan bey ben çok memnunum
Elisayten 42-AySe-07 akdeniz şifaya gidiyorum Dr kerim emrah muane 85 90 tl doğum ücreti de yanlış bilmiyorsam 2 buçuk 3 bin civarı normal sezeryan fark etmiyor
42-AySe-07 AysunFatih Ben ortada kaldım kemerdeyim devlete gidiyordum şimdi çok karışık devlet özellere de hazırlıklı değildik açıkçası 2000-2500 normal geliyor ama bu haftadan sonra alırlar mı onu bilmiyorum 😢
Zehra2604 Antalya hamişlerini görünce atladım hemen 😍 bende antalyadayım. Detaylı ultrason çektirdiniz mi? Nerelerde çekiliyor Bilgi iz var mı?
Ebru-isil Zehra2604 doktorum Ünal Yirmibeş bana Hasan Urcu tanı merkezine göndermişti orda yaptırmıştım. Ben gittiğim zaman 300 dü 350 olmuş diyorlar.
Ebru-isil Karyakal Ünal Yirmibeş doktorum.Memnunum kendisinden. Muayenesi de tertemiz çalışanlar da öyle.
Ranahes Zehra2604 bir kişi vardı gayet güzel di ortam başka kimse yoktu gerçekten işini güzel yapıyor doktor yarım saate yakın baktı 350 tl ödedik
Zehra2604 Ranahes teşekkür ederim kaçıncı haftamda gittin? 24 e kadar diyorlar haftaya gitmeyi düşünüyorum bende. 22. Haftama girdim şimdi