hilal_yener Duygukc tok karnına süt ve süt ürünleri içip yediğimde 2 saat sonra içiyorum öyle olması gerekıyo kan ilacı aç karnına içilmez mide bulandırır bence tok için kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum ben
Minik-mucizem123 Duygukc ben başta aç karna içtim ama inanılmaz bi karın ağrısı yaptı yerimde duramadım. O yüzden gece yatmadan içiyorum tok karna
Burcu3509 hilal_yener Tok içilmiyor canım. Özellikle doktorum söyledi. Aç karnına içiceksin. Kahvaltıdan 1 yada 2 saat önce ddi. İçtim bende de mide bulantısı yaptı. Doktorla konuştum. Gece yatmadan önce içebilirsiniz dedi. Bence doktorunuza sorun. Eczacımız da aynı benim dediğim şekilde konuşuyor. Kan ilaçları tok içilmez dedi.
Dunyam17 Kan ilaçları bir kaç özel formu hariç aç karnına içilir,mutlaka aç içmek gerekir, yoksa ilacın emilimi bozuluyor, bir anlamı olmuyor, kahvaltı ile arasında en az yarım saat olmalı…
Sudeszr Ac karnina iciyorum yemekten bir saat once ama o da yemege basladigimda kusturuyor midemi bulandiriyor napicam
Busegulce Duygukc yemeklerden önce içiyorum aç karnına ama aşırı midem bulanıyor hemen ağzıma bişey atmam lazım resmen felaketim olan hap o 🙄
Nslhnakn Duygukc tok kesinlikle içme canım doktorum özellikle Sabah aç karnına olduğunu belirtti, ve 2 saat süt ürünleri tüketmeyeceksin bende onu yapamadığım için geceleri yatarken içiyorum aç karnına, 2 saat öncesinden yemeyi içmeyi kesiyorum🙈