Esrazeynepsare 26+1haftalık hamileyim ama kızım öyle çok hareketli değil, hareketleride sert değil normal mi acaba?
Pamuk123 Esrazeynepsare Valla canım bende 21 hafta senden erken ama kızım çok hareketsiz oğlumda ilk gebeliğimde bile gümbür gümbürdü burda okuyorum millet daha 17 18 uyuyamıyorum hareketlerinden diyor anlamadım ben bitane vurduğunu hissetsem yarabbim şükür diyorum 🤷♀️
198723 Esrazeynepsare stres yapma canım her bebekte bir değil her annenin karın yapısı da bir değil ileriki haftalarda coşuyo bebisler o haftalar benim bebiste fazla hareket etmezdi şimdi her taraftan vuruyo
juliet Esrazeynepsare 26-27de bende az hareket hissetmiştim. Eğer gün içinde 10 kere hissedebiliyorsanız endişelenmeyin bana öyle demişti doktorum
Esrazeynepsare Pamuk123 ya benimde öyle canım oğlum çok hareketliydi onunla kıyaslıyorum ister istemez ama kızım da öyle değilim az hareket ediyor
Gonulidil Pamuk123 16. Haftada horon tepiyor diyolar ya millet abartıyor yada öyle olmasını istiyor yada herkesin farklı. Bende çok hissedemiyorum
Sefer Kızlar bence telaşlanmaya gerek yok 32 haftadayım bebek büyüdükçe hareketleri sertleşiyor ben 29 haftadan sonra daha iyi hissettim 😊
Pamuk123 Esrazeynepsare Valla canım bazen diyorum sağlığı yerindeyse inşallah oğlum daha 1 yalında çok küçük olacak ikiside belki kızım çok sakin olur rabbim bakma gücü verir 🌝
Pamuk123 Gonulidil Valla bendede abartıyorlar ya da gaz geçişlerini çocuğun dansı olarak algılamak istiyorlar bilmiyorum😂😂
Sznmstf Bende 33+5 haftalık hamileyim bir kaç gündür benim de bebeğimin hareketlerinde azalma gördüm uyuyor mu acaba diyorum sizce normal mi?
Esrazeynepsare Pamuk123 ay maşallah canım seninde arka arkaya olmuş bneşm oğlumda 16 aylık şuan 🥰 buda kız olacak bende aynı sen gibi dua ediyorum inşallah bu yavrum bari uslu olsun diye çünkü oğlum aşırı hareketli
Pamuk123 Esrazeynepsare Maşallah canım Allahım yardımcıımız olsun inşallah heyecanla bekliyorum o günleri bakalım neler bekliyor bizi 😊
Sznmstf Esrazeynepsare elimden geldiği kadar sayıyorum ama çok hafif tekmeleri oluyor önceleri daha sert oluyordu